Sormuksen huolto

Sormuksen puhdistus, huolto ja korjaus 

Huollatatko autoasi säännöllisesti? Entäpä polkupyörääsi? Myös sormuksen huolto ja puhdistus on tärkeä tehdä säännöllisesti noin vuoden välein.

Tunnistatko itsesi kuluttajana?:

1) En ole huoltanut sormustani, koska en ole tiennyt, että sormuksia on suositeltava huoltaa.

Sormus on käyttöesine ja materiaalina kulta tai hopea on erittäin pehmeää. Sormus naarmuuntuu helposti ja istutus voi pettää niin, että timantti irtoaa ja häviää. Kannattaa muistaa, että timantti on ikuinen, mutta istutus ei ole. Nykyinen sormusmuoti on hyvin siro. Mitä ohuempi runko, sitä helpommin sormuksesta irtoaa timantti. Mikäli sormuksesi on erittäin ohut, sormuksen kestävyyden kannalta huolto on enemmän kuin tärkeää.

2) En ole huoltanut sormustani, koska en halua jättää sitä viikoksi tai kahdeksi kultasepälle huoltoon.

Olemme huomanneet, että monelle tuntuu vaikealta jättää rakas kihla- tai vihkisormus jopa 2 viikoksi kultasepälle huoltoon. Tämän vuoksi teemme sormushuollon 3 vuorokauden aikana, mikäli toimitat sormuksen huoltoon MALMIN myymäläämme. Oulunkylän myymälään toimitetun sormuksen huollon toimitusaika on 4-5 vrk. Verkkokaupasta tilatun sormushuollon toimitusaika on 3 vrk + toimituspäivät.

3) En ole huoltanut sormustani, koska se on mielestäni kallista.

Sormukseen kannattaa vuositasolla panostaa noin 50 euroa. Säännöllinen sormuksen huoltaminen pitää sormuksen kauniina ja kiiltävänä. Huollossa tarkastetaan myös timanttien kiinnitys ja istutusten kunto.

4) En ole huoltanut sormustani, koska lähiseudullani ei ole ammattitaitoista kultaseppää.

Halutessasi voit huoltaa sormuksesi käymättä lainkaan myymälässämme Malmilla. Verkkokaupastamme voit tilata sormuksellesi huollon. Lähetämme sinulle kotiisi pehmustetun kirjekuoren, jossa voit toimittaa sormuksesi pajallemme. Huollon tehtyämme toimitamme sormukset takaisin suoraan kotiisi.

5) Viimeisestä sormushuollosta on kulunut yli vuosi.

Sormukset kannattaa huoltaa vähintään yhden vuoden välein.

 
Mikäli tunnistat itsesi kuluttajana edes yhdestä yllämainituista seikoista, sinun kannattaa huoltaa sormuksesi.

Palvelulupaus sormuksen huollolle

1) Huollamme sormuksesi 3 vuorokauden aikana. Sormus on siis noudettavissa kolmantena arkipäivänä alkaen klo 16. Mikäli toimitat sormuksesi huoltoon pajallemme perjantaina tai lauantaina, huolto on noudettavissa seuraavana keskiviikkona alkaen klo 16.

2) Rahat takaisin -takuu! Mikäli emme palvelulupauksestamme huolimatta ehdi tekemään huoltoa 3 vuorokauden aikana, annamme rahat takaisin. Huolto on silloin sinulle ilmainen. Rahat takaisin -takuu on voimassa Malmin myymälässämme.

3) Huollossa sormus puhdistetaan, kiillotetaan ja istutuksien pitävyys tarkistetaan. Valkokultaisille sormuksille teemme myös rodinointipinnoitteen. Mikäli sormuksesta löytyy jotain muuta vikaa, otamme asiakkaaseen yhteyttä ennen korjaustoimenpiteitä.

4) Rahat takaisin -takuu ei ole voimassa mikäli teet huoltotilauksen verkkokaupassamme. Verkkokaupassa tehdyt sormushuollot käyvät läpi saman prosessin, mutta valitettavasti emme pysty lupaamaan toimitusta kolmessa vuorokaudessa johtuen kuljetusliikkeen toimitusajoista.

Timanttisormuksen puhdistus

Timanttisormuksille suosittelemme huoltoa kerran vuodessa. Timanttisormuksen huollossa seppämme puhdistaa ja kiillottaa sormuksesi, valkokultasormukset rodinoimme. Sormuksen puhdistusta tärkeämpää on kuitenkin tarkistaa istutuksen kunto. Kultasepän käsittelyn jälkeen timanttisormuksesi kiiltää kuin uusi ja kestää taas paremmin käyttöä ja kulutusta. Mikäli huomaat, että sormuksesi on saanut voimakkaan iskun, suosittelemme viemään sormuksen välittömästi kultasepälle tarkastettavaksi. Myös timantti voi mennä rikki vaikka onkin äärimmäisen kestävä.

Ota yhteyttä: 

sähköposti: asiakaspalvelu@korupaja.fi

puhelin: 09-3512800

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Titaanisormuksen huoltaminen
  30,00 €
 2. Hopeasormuksen huoltaminen
  30,00 €
 3. Kultasormuksen huoltaminen
  40,00 €
 4. Platinasormuksen huoltaminen
  50,00 €
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen