Kultasormuksen huoltaminen

Kultaisen sormuksen huollattaminen


Sormus on käyttöesine ja materiaalina kulta on erittäin pehmeää. Sormus naarmuuntuu helposti ja istutus voi pettää niin, että timantti irtoaa ja häviää. Kannattaa muistaa, että timantti on ikuinen, mutta istutus ei ole. Nykyinen sormusmuoti on hyvin siro. Mitä ohuempi runko, sitä helpommin sormuksesta irtoaa kivi. Mikäli sormuksesi on erittäin ohut, sormuksen kestävyyden kannalta huolto on enemmän kuin tärkeää. Timanttisormuksille suosittelemme huoltoa kerran vuodessa. 


Ohesta voit tilata huollon kultaiselle sormuksellesi. Lähetämme sinulle kotiisi pehmustetun kirjekuoren, jossa voit toimittaa sormuksesi pajallemme. Huollossa seppämme puhdistaa, hio pintanaarmut ja kiillottaa sormuksesi. Valkokultaisiin sormuksiin tulee lisäksi rodinointi. Samalla tarkistetaan myös timanttien kiinnitys ja istutusten kunto. Mikäli sormuksesta löytyy jotain muuta vikaa, otamme sinuun yhteyttä ennen korjaustoimenpiteitä. Kultasepän käsittelyn jälkeen sormuksesi kiiltää kuin uusi ja kestää taas paremmin käyttöä ja kulutusta.
Huollon tehtyämme toimitamme sormukset takaisin kotiisi. Verkkokaupasta tilatun sormushuollon toimitusaika on 1 vuorokausi (arkipäivä) + postin toimituspäivät.

Mikäli huomaat, että sormuksesi on saanut voimakkaan iskun, suosittelemme viemään sormuksen välittömästi kultasepälle tarkastettavaksi. Myös timantti voi mennä rikki vaikka onkin äärimmäisen kestävä.Yhteydenotot:


sähköposti: asiakaspalvelu@korupaja.fi


puhelin: 09-3512800

Saatavuus: Varastossa

40,00 €

* Pakolliset tiedot

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike Sormushuolto-kulta
Toimitusaika 2-7 arkipäivää
Valmistusmaa Suomi
Valmistustapa Ei
Tuoteperhe Ei
Materiaali Keltakulta 14K, Punakulta 14K, Samppanjakulta 14K, Valkokulta 14K, Keltakulta 18K, Punakulta 18K, Samppanjakulta 18K, Valkokulta 18K
Sormuksen väri Ei
Runko Ei
Sormuksen profiili Ei
Sormuksen leveys rungosta Ei
Sormuksen leveys kivien kohdalta Ei
Sormuksen kivet Ei
Timantit Ei
Timanttien määrä Ei
Timanttien yhteispaino Ei
Timanttien puhtaus Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Timanttien/Jalokivien hionta Ei
Timanttien istutus Ei
Timanttitodistus Ei