Titaanisormukset

Titaanisormukset ovat kasvattaneet vuosi vuodelta suosiotaan timantti- ja vihkisormuksina sekä kihlasormuksina. Titaani on materiaalina kova ja sitkeä, mutta erittäin kevyt. Titaanin huono lämmönjohtokyky takaa sen, että materiaali on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten jopa talvipakkasella. Upeat titaanisormukset ovat allergiaystävällisiä ja sopivatkin herkkäihoisille täydellisesti.

Titaanisormuksia on mallistossamme useita erilaisia. Meiltä löytyy valikoimistamme esimerkiksi 3D Titanium sekä Schalinsin useat erilaiset titaanisormukset moneen makuun, erityylisillä ja eri materiaaleilla varustetuilla yksityiskohdilla! Tutustu valikoimaamme ja tilaa titaanisormus itsellesi tai vaikka lahjaksi!

Jos sormuksen koko mietityttää, kokeile meidän sormusmittaa! Emme tee koonmuutoksia titaanisormuksiin. Tutustu myös muihin sormuksiimme. Voit katsoa myös eroteltuna naisten sormuksia ja miesten sormuksia. Jos et löydä mieleistäsi, muista, että myös sormuksen teettäminen on meillä mahdollista! Sivuston vasemmasta laidasta (mobiililaitteessa alhaalta) löydät apuvälineitä, joilla voit rajata hakutekijöitä löytääksesi etsimäsi sormuksen. Voit valita helposti haluamasi sormuksen materiaalin, tyylin, mallin ja hinnan.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 189

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 189

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen