Tietoja Korupaja.fi:stä

Korupaja.fi on Malmin Korupaja Oy:n Syyskuussa 2012 perustama verkkokauppa, jonka tarkoituksena on myydä suomalaisia sormuksia suomalaisesta verkkokaupasta. Tuotevalikoima muodostuu timanttisormuksista sekä kihlasormuksista. Sormuksista suurin osa on timanttisormusvalikoimaa, jotka suunnitellaan ja valmistetaan Korupajan omassa kultasepänverstaassa. Verkkokaupassamme on myös kattava valikoima muita koruja, kelloja sekä lahjatavaroita. Suurimpaan osaan tuotteistamme on myös mahdollista tilata ilmainen konekaiverrus.

Malmin Korupaja on pääkaupunkiseudulla tunnettu käsintehdyistä vihki- ja timanttisormuksista. Verkkokaupan ansiosta sormusvalikoimamme tavoittaa asiakkaita myös Helsingin ulkopuolelta.

TUOTTEET JA HINNAT

Verkkokaupassamme olevat tuotteet ovat saatavissa myymälästämme tai ne ovat toimitettavissa postitse Suomessa oleviin osoitteisiin. Pyrimme ilmoittamaan tarkat tuoteselosteet kunkin tuotteen yhteydessä, emme kuitenkaan vastaa tuotetiedoissa olevista virheistä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Yli 70.00 euron tilaukset toimitamme kuluitta postiin tai postin pakettiautomaattiin. Tuotteet ovat myös noudettavissa myymälästämme kuluitta.

Mikäli et tiedä omaa sormuskokoasi, tarkista se kätevällä sormusmitallamme. Tulosta sormusmitta tästä >> SORMUSMITTA

REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröitymällä asiakkaaksi, tuotteiden tilaaminen on nopeampaa, sillä asiakastiedot siirtyvät tilauslomakkeelle automaattisesti. Lisäksi voit seurata tilauksiasi ja näet tilaushistoriasi oman tilisi hallintapaneelista. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

Voit rekisteröityä asiakkaaksi tästä

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste- Malmin Korupaja Oy

Rekisterinpitäjä

Malmin Korupaja Oy / korupaja.fi (0995286-8)
Markkinatie 6
00700 HELSINKI
Puh. (09) 3512 800
myynti(at)korupaja.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Pasi Suninmäki
pasi.suninmaki(at)korupaja.fi

Rekisterin nimi

korupaja.fi verkkokaupan käyttäjärekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Korupaja.fi -verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

 • Tarkistusoikeus
 • Oikaisuoikeus
 • Oikeus peruuttaa suostumus
 • Poisto-oikeus

Mikäli haluat poistua rekisteristä tai haluat lisätietoja ota yhteyttä myynti@korupaja.fi

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja:

 • Henkilön etu- ja sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite
 • Puhelinnumero
 • Ostohistoria
 • Tieto markkinointiluvasta
 • Toivelistan tuotteet
 • Tuotearvostelut
 • Tuotekohtaiset ilmoitukset
 • Korupaja.fi verkkosivuilla vierailleiden IP-osoitteet
 • Evästeiden kautta kerättävät tiedot ja sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi korupaja.fi -verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Luovutamme rajoitetusti henkilötietoja muille osapuolille, esim : Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Käytämme sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Näihin tallennettuna ovat vain nimi sekä sähköpostiosoite

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä säilytetään sähköisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muilla teknisillä suojakeinoilla.

Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää rekisterin tietoja. Kullakin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukaisesti

Rekisterinpitäjä

Malmin Korupaja Oy / korupaja.fi
Markkinatie 6
00700 HELSINKI
Puh. (09) 3512 800
myynti(at)korupaja.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Pasi Suninmäki
pasi.suninmaki(at)korupaja.fi

Rekisterin nimi

korupaja.fi verkkokaupan käyttäjärekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Korupaja.fi -verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuoliselle tahoille.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten nimi, osoite, puhelin ja sähköposti.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi korupaja.fi -verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Taustahallintaan on pääsy vain asianomaisten hallussa olevilla tunnuksilla.

 

TILAAMINEN

Tuotteet ovat tilattavissa verkkokauppamme ostoskorin välityksellä. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa tilaajan nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Asiakasrekisterimme on henkilörekisterilain mukaisesti luottamuksellinen ja emme luovuta sen tietoja ulkopuolisille.

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta se nopeuttaa asiointia. Lisäksi pystyt seuraamaan tilauksiasi ja näet tilaushistoriasi asiakastilisi hallintapaneelista.

Emme vastaanota tilauksia ulkomailta. Pidätämme oikeuden perua ulkomailta tehdyt tilaukset.

 

MAKSUTAVAT

Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat: Klarna lasku, maksu verkkopankilla (Nordea , Sampo, Osuuspankki, Aktia, Nooa- säästöpankki, Ålandsbanken, Tapiola, Handelsbanken,POP-pankki ja S-pankki), VISA, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maesto ja Diners Club luottokortit sekä Klarna Tili (osamaksu). Käytämme maksuyhteydessä suojattua yhteyttä (SSL ), joten luottokorteilla ostaminen on erittäin turvallista.

 

Maksut Visa, Visa Electron, Maestro, Diners Club tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, Maestro tai Diners Club tai MasterCard-korteilla, Malmin Korupaja Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron, Maestro, Diners Club tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Maksupalvelun tarjoaja

Paytrail Oyj,
2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Finland
asiakaspalvelu@paytrail.com
Puh. +358 207 181830 (ark. 8-19)
 
Palvelun kuvaus

Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrailin palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Palautusoikeus

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus,
jota käyttäessänne voitte asioida suoraan kauppiaan kanssa.

Tietoa maksutavoista

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj.
Maksu tilitetään kauppiaalle.

Korttimaksujen osalta Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Klarna Lasku

Osta nyt, maksa jälkikäteen! Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Maksuaika aina 14 vuorokautta. Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä Laskutusmaksu 5 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 11.50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Katso Klarnan Laskuehdot.

Klarna Tili

Joskus on mukavampaa maksaa laskut omassa tahdissa. Kun valitset maksutavaksesi Klarna Tilin, voit itse päättää kuukausieriesi koon. Katso Klarnan Tilin ehdot.

Klarna Joulukamppanja

Nyt voit tehdä jouluostoksesi kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun alussa! Joulukampanjaetuna voit tehdä ostoksesi marras-joulukuussa ja maksaa vasta 3.2.2018. Maksat vain aloitusmaksun 3,99 € jokaista kampanjalaskua eli ostokertaa kohden. Katso Klarnan Joulukamppanjan ehdot.

TOIMITUSALUE / DELIVERY

Verkkokaupastamme toimitamme tilauksia vain Suomen alueella, emme toimita ulkomaille. / We deliver orders to Finland. We do not offer international delivery.

TILAUKSEN TOIMITUSKULUT

Toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta.

Postipaketti, Postin pakettiautomaatti tai nouto myymälästä

 

Postipaketti, Postin pakettiautomaatti tai nouto myymälästä

0 € / tilaus yli 70,00 euron tilauksille

 

5,50 € / tilaus alle 70,00 euron tilauksille
Pikkupaketti (mitat max 3 x 25 x 35 cm) 5,50 € / tilaus alle 70,00 euron tilauksille


TUOTTEIDEN TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää, ellei tuotteen Lisätiedot-lehdellä toisin mainita. Tarkista tuotekohtainen toimitusaika aina tuotesivulta.

TUOTTEEN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Postimyynnissä kuluttaja-asiakkailla on 30 pv:n palautusoikeus. Tuotepakkaus tulee avata siististi ja kaikki sen osat tulee säilyttää. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huom! Valmiiksi kaiverretulla tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusaikana Sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin voisit tehdä ostaessasi tavaran liikkeestä, et voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

Myymiemme sormusten hintaan kuuluu yksi ilmainen koon muutos tai koon vaihtaminen. Lisämuutoksista veloitamme työn ja postitus- ja käsittelykulut.

Emme vastaa Postissa kadonneista palautuksista. Emme myöskään lunasta palautuksia postiennakolla.

Ohessa osoitteemme palautuksia varten. Toimita tuote Postiin asiakaspalautusta varten. Muista pyytää Postin toimipisteestä kuitti, josta ilmenee seurantatunnus palautuspaketillesi.

MALMIN KORUPAJA OY
asiakaspalautus
Markkinatie 6
00700 HELSINKI

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

 • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • kopio Malmin Korupaja Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautus tulee lähettää huolella suljetussa postituskuoressa, joka ei ole läpinäkyvä. Mikäli asiakaspalautuksen tuotteet on pakattu huolimattomasti jasen vuoksi häviävät tai vahingoittuvat kuljetuksessa, Malmin Korupaja ei ole korvausvelvollinen.

Tilauksen mukana tulevassa palautuslomakkeessa on ohjeistus palautukseen/vaihtoon.

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi tai käyttämällesi maksukortille Paytrailin kautta palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Klarna-tilillä tai Klarna-laskulla maksettujen tilausten palautus hyvitetään Klarnalle. Emme hyvitä mahdollisia postikuluja.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme myynti(at)korupaja.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Kuluttajan tekemä tilaus on peruutettavissa myös toimituksen jo tapahduttua, mielellään puhelimitse 09 351 2800 tai sähköpostitse myynti(at)korupaja.fi. Mikäli et halua lunastaa jo toimittamaamme lähetystä postista, pyydämme ilmoittamaan siitä välittömästi omaan postitoimipaikkaasi.

NOUTAMATTA JÄTETTY PAKETTI

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen EI ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen. Jos asiakas ei nouda pakettia, on Malmin Korupaja Oy:lla oikeus veloittaa asiakkaalta 25 euroa työ- ja toimituskuluja. Huomioi, että peruutusoikeus ja ilmainen palautus eivät koske noutamatta jätettyjä paketteja.

LOPPUUNMYYDYT TUOTTEET TILAUKSELLASI

Valitettavasti joskus tapahtuu niin ikävästi, että onnistut tilaamaan sellaisia tuotteita, jotka jostain syystä ovat loppuneet varastostamme. Ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse tai puhelimitse ja tarjoamme sinulle samalla korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen löytyy. Tämä ei koske tarjous-/kampanjatuotteita.

 

EVÄSTEET

Kävijän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies").

Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP -osoite eli mistä Internet -osoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan.

Evästetietojen avulla Palvelun kävijämääriä voidaan seurata Malmin Korupajan ja sen yhteistyökumppaneiden toimesta sekä analysoida ja kehittää kävijöitä paremmin palvelevaksi. Lisäksi Malmin Korupajan yhteistyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista tällä ja muilla sivustoilla. Evästeiden avulla kerättyä tietoa käytetään kävijän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Evästeiden avulla tehdyssä mainonnan kohdentamisessa kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin

Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista.  Kävijä hyväksyy, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

 

TUOTEKYSELYT

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit lähettää meille sähköpostia myynti(at)korupaja.fi.

Kiireellisissä kysymyksissä meidät tavoittaa puhelimitse:  Malmin myymälä: 09 351 2800 ja Oulunkylän myymälä: 09 7284 266. Autamme mielellämme.

Verkkokauppaan liittyvät kysymykset voi laittaa sähköpostiimme myynti(at)korupaja.fi tai soittaa numeroon 045 3209488.

 

MAHDOLLISET ONGELMATILANTEET VERKKOKAUPASSA

OLEN SAANUT VIALLISEN TAI VÄÄRÄN TUOTTEEN
Tuotteen ollessa mahdollisesti viallinen tai mikäli sinulle toimitetaan väärä tuote, pyydämme lukemaan tuotteen mukana tulevan palautuslomakkeen. Palautuslomakkeessa on ohjeistus tuotteen mahdolliseen palautukseen / vaihtoon. Vastaamme myös verkkokauppaa koskevissa asioissa numerosta 045 3209488.

EN OLE SAANUT TILAUSTA, JONKA OLEN TEHNYT
Verkkokauppamme toimitusaika on keskimäärin 2-7 arkipäivää. Tarkastathan vielä tilaamasi tuotteen alapuolelta "Lisätiedot"-välilehdeltä tuotteen tarkemman toimitusajan. Vastaamme myös verkkokauppaa koskevissa asioissa numerosta 045 3209488.

VERKKOKAUPPA EI TOIMI KONEELLANI KUNNOLLA
Jos verkkokaupan toiminnallisuudessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai sähköpostitse: myynti(at)korupaja.fi.

ENTÄ JOS TIETOJANI VÄÄRINKÄYTETÄÄN?
Huolehdithan, etteivät tunnuksesi ja salasanasi joudu vääriin käsiin. Asiakas on aina vastuussa tilauksesta, mutta väärinkäyttöä epäiltäessä tulee ottaa yhteyttä verkkokauppamme asiakaspalveluun numerossa 045 3209488. Suljemme tarvittaessa käyttäjätunnuksesi.

MIKÄ ON MALMIN KORUPAJAN VASTUU, JOS ESIM. TUOTTEEN HINTA, KUVA TAI TIETO ON  VÄÄRÄ?
Malmin Korupaja Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Mikäli havaitset virheen tuotteessa, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun myynti (at) korupaja.fi tai soittamalla numeroon 045 3209488.

MUUT KYSYMYKSET JA PALAUTE
Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tältä sivulta, ota yhteyttä joko sähköpostitse myynti (at) korupaja.fi tai soittamalla numeroon 045 3209488.

Palaute on aina tervetullutta ja otamme vastaan mielellämme niin risut kuin ruusutkin. Vain siten voimme kehittyä mahdollisimman toimivaksi ja asiakasystävälliseksi verkkokaupaksi.