Ostamme timantteja

Myy meille timanttisi

Löytyykö laatikoista vanhoja timanttikoruja tai irrallisia timantteja, jotka haluaisit myydä? Vanhojen kultakorujen lisäksi ostamme myös timantteja! Timantti voi tätä kautta saada uuden elämän kierrätystimantin muodossa. Lähtökohtaisesti ostamme kooltaan yli 0,10ct timantteja. Ostoprosessia helpottaa jos timantin oheen on tarjota alkuperäinen aitoustodistus tai timanttitodistus, josta timantin tarkemmat tiedot, kuten timantin puhtaus, väri ja paino käyvät ilmi. Kansainvälisesti tunnettuja ja luotettavia sertifikaatteja ovat esimerkiksi GIA- ja IGI-todistukset.

Timantista hyvitettävä hinta vaihtelee luonnollisesti timantin laadun ja koon mukaan. Tarjouspyyntöjä voi tiedustella sopimalla tapaamisen kauppiaamme Pasi Suninmäen kanssa. Vaihtoehtoisesti Pasille voi laittaa myös sähköpostitse lisäkysymyksiä: pasi.suninmaki@korupaja.fi . Laitathan viestiin liitteeksi kuvaa timantista, korusta tai todistuksesta, jotta tilanteen arviointi on helpompaa.

Malmin toimipisteessämme työskentelee gemmologi eli jalokiviasiantuntija, joka voi arvioida myös silmämääräisesti muita jalokiviä, mutta emme osta muita jalokiviä kuin timantteja. Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen Jalokivilaboratorion kanssa, jonne jalokivi tai timantti voidaan toimittaa virallista arviota varten hintaan 150€. Näin voidaan toimia esimerkiksi jos vakuutustyhtiö pyytää kirjallista arviota jalokiven arvosta tai jos olet itse utelias tietämään omistamastasi jalokivestä lisää.

Tule käymään Malmin myymälässämme tai laita meille sähköpostia. Annamme sinulle tarjouksen ja hyvitämme hinnan käteisenä.

Yhteydenotot:

sähköposti: pasi.suninmaki@korupaja.fi
puhelin: 040 509 8500