Vuoden Hääkultaseppä 2024

Vuoden Hääkultaseppä 2024

Love Me Do -häämessut järjestää joka vuosi Vuoden Hääyritys -kilpailun, jossa esitellään suomalaisia hää- ja juhla-alan yrityksiä. Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat Häät-lehti/häät.fi sekä Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.com.

Vuoden Hääyritys -kilpailu alkaa nimeämisvaiheella, jolloin yleisö ja yritykset voivat ehdottaa äänestykseen mitä tahansa Suomessa toimivaa hää- ja juhla-alan yritystä. Ehdotetut yritykset jaetaan kahteentoista toimialakategoriaan, joista yleisö voi äänestää omat suosikkinsa. Kategoriavoittajien lisäksi kaikista ehdotetuista yrityksistä eniten ääniä kerännyt voittaa Vuoden Hääyritys -tittelin.

Vuoden Hääkultaseppä 2024

Vuoden hääyritys -kilpailun eri kategorioiden voittajat julkaistaan kunkin vuoden tammikuussa, hieman ennen Love Me Do Winter Fair -messuja. Koko kilpailun voittaja, eli Vuoden Hääyritys, paljastetaa sitten messuilla. Malmin Korupaja on voittanut kultaseppä-kategorian kolme kertaa. Tuorein voittomme on Vuoden Hääkultaseppä 2024, josta olemme todella otettuja ja kiitollisia. 

Ensimmäisen kerran meillä oli ilo ja kunnia voittaa oma kategoriamme Vuoden Hääyritys -kilpailussa vuonna 2018. Tuolloin kategorian nimi oli Vuoden Kultaseppäpalvelu. 
Voitto osui kohdallemme myös Vuoden Hääyritys 2022 -kilpailussa, kategorian nykyisessä muodossa Vuoden Hääkultaseppä.

Kiitos kaikille meitä ehdottaneille sekä äänestäneille.