Kaiverruspalvelu

Palveluksessamme on kaivertaja. Voimme kaivertaa mm. sormuksia, koruja, kelloja ja lahjatavaroita. Konekaiverruksen lisäksi tarjoamme myös perinteistä ja vaativaa käsinkaiverrusta erilaisten metalliesineiden lisäksi esimerkiksi lasiin. 

Yritysten logojen merkkaaminen tuotteisiin onnistuu käytössämme olevalla laserilla. Kaivertajamme työskentelee myymälässä sijaitsevassa kultasepänpajassamme. Tämä takaa edulliset hinnat sekä erittäin nopeat toimitusajat.

Persoonallinen sormuksen kaiverrus 

Sormuksesta voidaan tehdä persoonallinen ja ainutlaatuinen hankkimalla siihen kaiverrus. Sormuksen kaiverruksella ei taatusti tule yhtään samanlaista sormusta. Kaiverruksella sormuksesta voidaan tehdä myös muistoesine ja siihen voidaan yhdistää vahvempi tunne. Sormukseen voi kaivertaa esimerkiksi nimen tai sanan, joka on molemmille tärkeä. Kaiverruksen tekstiä onkin mietittävä tarkkaan, sillä kaiverrus tulee pysymään sormuksessa. 

Vihkisormuksen tai kihlasormuksen kaiverrus 

Vihki- tai kihlasormuksiin voidaan tehdä kaiverrus, jolloin sulhasen tai morsiamen nimi, kihlauspäivä tai vastaava voidaan kaivertaa sormukseen. Kihlasormukseen tai vihkisormukseen voidaan myös kaivertaa jokin tietty parille merkittävä lyhyt lause. Kuitenkaan pitkää lausetta sormukseen ei voi kaivertaa, joten lause on oltava muutaman sanan pituinen. 

 

kaiverrettu sormus

Kellojen, lahjatavaroiden, logojen ja lasin kaiverrus

Sormuksien lisäksi tarjoamme kellojen, lahjatavaroiden ja lasin kaiverrusta. Lisäksi meiltä voimme kaivertaa yrityksen logoja erilaisiin tuotteisiin. Meiltä saat muun muassa kummilusikat ja erilaiset häälahjat kaiverruksien kanssa. 

Sormuksen, kellojen ja korujen kaiverruksen hinta

Tarjoamme ilmaista kaiverrusta tuotteille, joihin kaiverrus on mahdollista tehdä. Kaiverrattavien sormusten, korujen, kellojen ja lahjaesineiden tuotesivuilla on kirjoituslomake, johon voi kirjoittaa kaiverrettavan sanan tai tekstin. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Jos kaiverrettava tuote ei ole uusi tai meiltä ostettu, niin kaiverramme tuotteita maksua vastaan. 

Ota yhteyttä 

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kaiverruksesta 

Sähköposti: asiakaspalvelu@korupaja.fi

Puhelin: 09 351 2800