Timantti- ja vihkisormukset

Timantti- ja vihkisormuksen osto on monille ehkäpä kaikkein tunteellisin ostopäätös. Siihen kannattaa käyttää aikaa ja myyjän ammattitaitoa. Timantti- ja vihkisormuksen lopulliseen muotoon ja malliin vaikuttaa käyttäjän omat vaatimukset ja mieltymykset. Joillekin on tärkeää timantin loisto ja näyttävyys, toisille tärkeämpää on kestävyys ja käytännöllisyys. Timantti- ja vihkisormuksia on tuhansia erilaisia ja kultasepän ammattitaidon ansiosta jokaiselle löytyy varmasti sopiva sormus. Myymälässämme on peräti yli 3000 erilaista sormusmallia ja olemme tottuneet toteuttamaan vaativammankin asiakkaan toiveet.

Teettäessäsi meillä sormuksen sinulla ei ole ostopakkoa. Saat tehdä ostopäätöksesi vasta nähtyäsi sormuksen! Mikäli sormus ei miellytä sinua jää se meille myyntiin. Sormuksen suunnittelemista ja teettämistä tilaustyönä ei kannata pelätä, uniikkiin sormukseen on kaikilla mahdollisuus.

Suomessa vihkisormusten käytöllä on talonpoikaisväestön piirissä melkoisen lyhyt historia. Vielä 1900-luvulla talonpojat saattoivat lainata vihkimistä varten sormuksen papilta. Sormuksen käyttö levisi ylimystön piiristä tavallisen porvariston piiriin ja sieltä talonpoikien pariin laajemmin vasta 1900-luvulla. Nyt uudella vuosituhannella vihkisormukset saavat olla mielellään persoonalliset ja näyttävät. Suosituimpina materiaaleina keltakulta ja valkokulta. Timanttien lisäksi suosiotaan vihkisormuksissa kasvattaa myös erimuotoiset ja -väriset jalokivet. Timanttiin yhdistetään usein erilaisia uskomuksia ja erityisesti sen kestävyydellä on suuri symbolinen merkitys avioliitossa. Vihkisormusta ei ole pakko käyttää, mutta se on kaunis, rakasta muistava ele.

Tuotteet 1-32 / 1893

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-32 / 1893

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5