Timantti- ja vihkisormukset

TIMANTTISORMUKSET JA VIHKISORMUKSET LAAJASTA VALIKOIMASTAMME 

Timantti- ja vihkisormuksen osto on monille ehkäpä kaikkein tunteellisin ostopäätös. Siihen kannattaa käyttää aikaa ja myyjän ammattitaitoa. Timantti- ja vihkisormuksen lopulliseen muotoon ja malliin vaikuttaa käyttäjän omat vaatimukset ja mieltymykset. Joillekin on tärkeää timantin loisto ja näyttävyys, toisille tärkeämpää on kestävyys ja käytännöllisyys. Timantti- ja vihkisormuksia on tuhansia erilaisia ja kultasepän ammattitaidon ansiosta jokaiselle löytyy varmasti sopiva sormus. Myymälässämme on peräti yli 3000 erilaista sormusmallia ja olemme tottuneet toteuttamaan vaativammankin asiakkaan toiveet.

VIHKISORMUSTEN HISTORIA JA NYKYPÄIVÄ

Suomessa vihkisormusten käytöllä on talonpoikaisväestön piirissä melkoisen lyhyt historia. Vielä 1900-luvulla talonpojat saattoivat lainata vihkimistä varten sormuksen papilta. Sormuksen käyttö levisi ylimystön piiristä tavallisen porvariston piiriin ja sieltä talonpoikien pariin laajemmin vasta 1900-luvulla. Nyt uudella vuosituhannella vihkisormukset saavat olla mielellään persoonalliset ja näyttävät. Suosituimpina materiaaleina keltakulta ja valkokulta. Timanttien lisäksi suosiotaan vihkisormuksissa kasvattaa myös erimuotoiset ja -väriset jalokivet. Timanttiin yhdistetään usein erilaisia uskomuksia ja erityisesti sen kestävyydellä on suuri symbolinen merkitys avioliitossa. Vihkisormusta ei ole pakko käyttää, mutta se on kaunis, rakasta muistava ele.

Teettäessäsi meillä sormuksen sinulla ei ole ostopakkoa, vaan saat tehdä ostopäätöksen nähdessäsi valmiin sormuksen! Mikäli sormus ei miellytä sinua se jää meille myyntiin. Sormuksen suunnittelu ja teettäminen tilaustyönä on erinomainen vaihtoehto jos haussa on oma uniikki sormus.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-32 / 2953

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu