Sormuksen teettäminen

Sormuksen teettäminen

Onko mielessäsi unelmien vihkisormus, mutta sellaista ei mistään löydy? Tervetuloa Malmin Korupajaan!

Sormuksen teettäminen onnistuu meillä vaivatta ja nopeasti. Hintalapun voit suunnitella ensin, valitsemme yhdessä budjettiisi sopivat timantit. Suunnittelun helpottamiseksi myymälässämme on noin 3000 erilaista timanttisormusta, joista voit valita haluamasi rungon, istutuksen ja timantin.

Teetetty sormus on varmasti juuri sopiva sinun näköisesi niin materiaalin kuin timanttien ja muiden koristeluiden puolesta.

 

Tilaa ensin, päätä sitten

Vaikka tilaisit yksilöllisesti teetetyn sormuksen, sinulla ei ole ostopakkoa – saat tehdä ostopäätöksesi vasta nähtyäsi sormuksen! Mikäli sormus ei miellytä sinua jää se meille myyntiin.

Sormuksen suunnittelemista ja teettämistä tilaustyönä ei kannata pelätä, uniikkiin sormukseen on kaikilla mahdollisuus. Toimitusaikamme teetetyissä sormuksissa on noin 3-4 viikkoa.

Teetettyjen sormuksien lisäksi valmistamme myös muita koruja kuten korvakoruja, riipuksia tai ihan mitä mieleesi juolahtaa. Kultaseppiemme käsistä on syntynyt myös esimerkiksi kultainen puttimaila.

 

Tilaa unelmiesi sormus laittamalla viestiä pasi.suninmaki@korupaja.fi tai soittamalla 09 351 2800!

 

Haluatko muokata vanhan sormuksesi täydelliseksi?

 

SORMUKSEN SUURENTAMINEN

Korjaamme ja puhdistamme vanhat korusi. Oli kyseessä katkenneen ketjun juotos, sormuksen koon muuttaminen tai vaikkapa irronneen jalokiven uudelleen istutus.Samassa rakennuksessa toimivien kultaseppiemme ansiosta hintatasomme on edullinen ja toimitusajat erittäin nopeita.

SORMUKSEN PIENENTÄMINEN

Korjaamme ja puhdistamme vanhat korusi. Oli kyseessä katkenneen ketjun juotos, sormuksen koon muuttaminen tai vaikkapa irronneen jalokiven uudelleen istutus.Samassa rakennuksessa toimivien kultaseppiemme ansiosta hintatasomme on edullinen ja toimitusajat erittäin nopeita.

SORMUKSEN KORJAAMINEN

Korjaamme ja puhdistamme vanhat korusi. Oli kyseessä katkenneen ketjun juotos, sormuksen koon muuttaminen tai vaikkapa irronneen jalokiven uudelleen istutus. Samassa rakennuksessa toimivien kultaseppiemme ansiosta hintatasomme on edullinen ja toimitusajat erittäin nopeita.

SORMUKSEN HUOLTAMINEN

Timanttisormuksissa suosittelemme huoltoa kerran vuodessa. Huollossa seppämme puhdistaa ja kiillottaa sormuksesi, valkokultasormukset rodinoimme. Puhdistusta tärkeämpää on kuitenkin tarkistaa istutuksen kunto. Kultasepän käsittelyn jälkeen sormuksesi on kuin uusi ja kestää taas paremmin käyttöä ja kulutusta. Mikäli huomaat, että sormuksesi on saanut voimakkaan iskun suosittelemme viemään sormuksen välittömästi kultasepälle tarkastettavaksi. Myös timantti voi mennä rikki vaikka onkin äärimmäisen kestävä. Sormuksen huollon toimitusaika 1 vrk. Rahat takaisin takuu!

 

Yhteydenotot

Kaikki mahdolliset ja mahdottomat kysymykset koskien unelmiesi sormusta voit laittaa Pasille sähköisesti pasi.suninmaki@korupaja.fi tai soittamalla 09-3512800 tai lomakkeella.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Sormuksen teettäminen
    830,00 €
per sivu