Sormuksen teettäminen

Sormuksen teettäminen

Onko mielessäsi unelmien vihkisormus, mutta sellaista ei mistään löydy? Tervetuloa Malmin Korupajaan!

Me Malmin Korupajalla haluamme tehdä unelmista totta! Suurin intohimomme onkin tilaustyönä teetettävät, uniikit sormukset, jotka edustavat toinen toistaan kauniimpia ja uniikimpia tarinoita.  Vihki- ja kihlasormukset kantavat mukanaan jo itsessään suurta tunnetta ja merkitystä, miksei lisätä tähän mukaan vielä ripaus omaa persoonaa? Uniikki sormus symboloi säihkeellään kaikkea tätä. 

 

Miten sormuksen teettäminen toimii?

Uskalla unelmoida! Millainen on juuri sinun näköisesi kihlasormus tai vihkisormus? Romanttista vintagea, ajatonta eleganssia vai klassisen kaunista muotoilua? Onko hakusessa timanttisormus vai esimerkiksi kivetön kultasormus? Miten olisi ekologinen ja eettinen sormus?

Internet ja some ovat pullollaan upeita luomuksia, joista hakea tyylisuuntaa ja inspiraatiota. Toki jos taiteenlahjoja löytyy, voi omat unelmansa raapustella myös paperille. Lisäksi Malmin myymälästämme löytyy yli 4000 sormusmallia, joista hahmotella esimerkiksi tarkemmin rungon muotoa, istutustyylejä ja jalokivivaihtoehtoja.

Sormuksen teettäminen ei kuitenkaan aina tarkoita suurta projektia, vaan sormusta voidaan lähteä työstämään myös pieniä yksityiskohtia, kuten kivikokoa tai rungon leveyttä muovailemalla. 

 

Paljonko sormuksen teettäminen maksaa?

Uniikkiin, unelmien sormukseen on kaikilla mahdollisuus. Haluamme madaltaa kynnystä teettämistyöhön ryhtymiselle, ja siksi tarjoammekin koko suunnitteluprosessin ja sormuksen valmistuksen kuluitta. Ostopäätöksen aika on vasta sitten, kun lopullinen taideteos on valmis. Lupauksemme on siis teettämistyö ilman ostopakkoa!

Tunnearvon ohella ymmärrämme, että myös hintalapulla on merkitystä. Autamme mielellämme materiaalien valinnassa siten, että kokonaisuus miellyttää sekä silmää, että lompakkoa. Sormuksen teettäminen osamaksulla on myös mahdollista.

 

Miten valita materiaalit?

Mahdollisista materiaaleista olemme projektia helpottaaksemme koonneet yhteen materiaali-infon, josta pääset jo ennakkoon tutkimaan erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Mitkä ovat esimerkiksi edullisimmat jalokivet ja jalometallit? Miellyttääkö omaa silmää keltakulta, punakulta, valkokulta, samppanjakulta vaiko platina? Entäpä jalokivenä timantti, laboratoriotimantti, morganiitti, safiiri, rubiini, turmaliini, akvamariini vai tansaniitti? Entä mikä näistä olisi kestävin vaihtoehto? Sormuksen kun tulee kestää elämän ylä- ja alamäkiä myös fyysisesti.  

 

Kauanko sormuksen teettäminen kestää?

Kun päätös sormusmallista on tehty, näytetään sepillemme vihreää valoa ja aloitetaan sormuksen työstäminen. Toimitusajat vaihtelevat aina malli- ja materiaalikohtaisesti – esimerkiksi joitain jalokiviä saatetaan metsästää jopa kuukausia. Normaalisti lopputulos saadaan kuitenkin valmiiksi noin 4 viikon kuluessa, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä. Mikäli seppiemme luomus vastaa kaikkia toiveitasi, lähdet kotiin yhtä unelmaa rikkaampana. Ostopäätöksen aika on vasta tässä kohden.  

 

Sormuksen teettäminen omasta kullasta

Sormuksen teettäminen omasta kullasta tai muusta omasta materiaalista onnistuu myös pajallamme. Tällöin esimerkiksi vanhalle perintökorulle saadaan uusi ilme ja elämä, mutta tunnearvo säilyy. Paljonko sormuksen teettäminen omista materiaaleista sitten maksaa? Tämä arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi omien materiaalien määrä ja sopivuus, sekä keskeisesti se, millaista sormusta lähdetään teettämään. Erikseen hahmotellaan materiaalien ja itse työn hinta.  

 

Sormuksen teettäminen onnistuu myymälässämme ja etänä

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Malmin myymäläämme, missä voimme yhdessä keskustella muodostuneista visioista, kysymyksistä ja huolista. Myymälässä asiointi ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan teettämistyö voidaan laittaa tulille myös sähköpostin, somen asiakaspalvelun tai vaikkapa puhelimen välityksellä.

Varsinainen ekspertti teettämistöissä 20 vuoden kokemuksella on oma kauppiaamme Pasi Suninmäki, jolta vastauksia voi udella: pasi.suninmaki@korupaja.fi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan elämäsi upein sormus! 

 

Haluatko muokata vanhan sormuksesi täydelliseksi?

 

SORMUKSEN SUURENTAMINEN

Korjaamme ja puhdistamme vanhat korusi. Oli kyseessä katkenneen ketjun juotos, sormuksen koon muuttaminen tai vaikkapa irronneen jalokiven uudelleen istutus.Samassa rakennuksessa toimivien kultaseppiemme ansiosta hintatasomme on edullinen ja toimitusajat erittäin nopeita.

SORMUKSEN PIENENTÄMINEN

Korjaamme ja puhdistamme vanhat korusi. Oli kyseessä katkenneen ketjun juotos, sormuksen koon muuttaminen tai vaikkapa irronneen jalokiven uudelleen istutus.Samassa rakennuksessa toimivien kultaseppiemme ansiosta hintatasomme on edullinen ja toimitusajat erittäin nopeita.

SORMUKSEN KORJAAMINEN

Korjaamme ja puhdistamme vanhat korusi. Oli kyseessä katkenneen ketjun juotos, sormuksen koon muuttaminen tai vaikkapa irronneen jalokiven uudelleen istutus. Samassa rakennuksessa toimivien kultaseppiemme ansiosta hintatasomme on edullinen ja toimitusajat erittäin nopeita.

SORMUKSEN HUOLTAMINEN

Timanttisormuksissa suosittelemme huoltoa kerran vuodessa. Huollossa seppämme puhdistaa ja kiillottaa sormuksesi, valkokultasormukset rodinoimme. Puhdistusta tärkeämpää on kuitenkin tarkistaa istutuksen kunto. Kultasepän käsittelyn jälkeen sormuksesi on kuin uusi ja kestää taas paremmin käyttöä ja kulutusta. Mikäli huomaat, että sormuksesi on saanut voimakkaan iskun suosittelemme viemään sormuksen välittömästi kultasepälle tarkastettavaksi. Myös timantti voi mennä rikki vaikka onkin äärimmäisen kestävä. Sormuksen huollon toimitusaika 1 vrk. Rahat takaisin takuu!

 

Yhteydenotot

Kaikki mahdolliset ja mahdottomat kysymykset koskien unelmiesi sormusta voit laittaa Pasille sähköisesti pasi.suninmaki@korupaja.fi tai soittamalla 09-3512800 tai lomakkeella.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Sormuksen teettäminen
    1 697,50 €
per sivu