Design by Paretskoi

Design by Paretskoi

Tyylikkäät Design by Paretskoi -puusormukset nyt Malmin Korupajalta!

Savon sydämessä Tervossa valmistuvat käsityönä puiset sormukset Paretskoin verstaalla. Puusormus on kädessä kevyt ja luonnonläheinen. Design by Paretskoin mallistossa on paljon valinnanvaraa. Mallistosta löytyy pelkästään puusta valmistettuja sormuksia sekä sormuksia, joissa puuhun on yhdistetty metallia tai kiveä.

Sormukset valmistetaan ns. bentwood-menetelmällä ja pinnoitetaan syanoakrylaattipinnoitteella, joten keveyden lisäksi ne kestävät esimerkiksi käsien pesun. Pitkää altistumista vedelle kannattaa kuitenkin välttää. On huomattavaa, että puu on metallia herkempi materiaali. Sitä ei tule altistaa kemikaaleille eikä voimakkaalle rasitukselle tai iskuille. 

Koska puu on luonnonmateriaali, jokainen sormus on uniikki. Puun sävy, syiden paksuus ja muoto vaihtelevat aina puusta riippuen.

Design by Paretskoi -sormuksilla on valmistajan tarjoama kokotakuu siinä tapauksessa, että olet vahingossa tilannut väärän koon. Voit kerran vaihtaa sormuksesi eri kokoiseen. Mikäli sormus pitää vaihtaa toiseen kertaan, uudesta sormuksesta veloitetaan täysi hinta.
Koska kyseessä on erikoistuote, joka valmistetaan tilauksesta, poikkeuksellisesti Design by Paretskoi -sormuksilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika näissä tilauksesta käsityönä valmistettavissa sormuksissa on noin 8-9 viikkoa.
Voit tilata sormuksellesi maksullisen, polttotekniikalla tehtävän kaiverruksen. Kaiverrus tehdään Design by Paretskoin yhteistyökumppanilla Kuopiossa, joten kaiverrus lisää toimitusaikaa 1-2 viikkoa.

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu