Design by Paretskoi, Puusormus visakoivu

Puusormus - uniikki ja luonnonläheinen

Tyylikäs, visakoivusta valmistettu Design by Paretskoi -puusormus. Kauniin vaaleasta puuviilusta taivutettu sormus on suojattu syanoakrylaattipinnoitteella.
Sormusta on saatavilla neljää eri leveyttä: 5mm, 6mm, 7mm ja 8mm. Jokainen sormus valmistetaan tilauksesta, käsityönä Design by Paretskoin verstaalla Tervossa.

HUOM! Koska kyseessä on erikoistilauksena valmistettava tuote, puusormuksilla ei poikkeuksellisesti ole palautusoikeutta.

Design by Paretskoi -sormuksilla on valmistajan tarjoama kokotakuu siinä tapauksessa, että olet vahingossa tilannut väärän koon. Voit kerran vaihtaa sormuksesi eri kokoiseen. Mikäli sormus pitää vaihtaa toiseen kertaan, uudesta sormuksesta veloitetaan täysi hinta.

Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat ominaisuudet ja toimitusaika.

Voit tilata sormuksellesi maksullisen, polttotekniikalla tehtävän kaiverruksen. Kaiverrus tehdään Design by Paretskoin yhteistyökumppanilla Kuopiossa, joten kaiverrus lisää toimitusaikaa 1-2 viikkoa.

Design by Paretskoi
Savon sydämessä Tervossa valmistuvat käsityönä puiset sormukset Paretskoin verstaalla. Puusormus on kädessä kevyt ja luonnonläheinen. Design by Paretskoin mallistossa on paljon valinnanvaraa. Mallistosta löytyy pelkästään puusta valmistettuja sormuksia sekä sormuksia, joissa puuhun on yhdistetty metallia tai kiveä.

Varastossa
Tuotenimike
visakoivu
119,00 €

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimikevisakoivu
Toimitusaikan. 8-9 viikkoa
MateriaaliPuu
Sormuksen väriPuu, vaalea
Sormuksen profiiliFlakka
Sormuksen kivetEi kiviä
Sormuksen leveys rungosta5mm/6mm/7mm/8mm
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili