Design by Paretskoi, Puusormus tammi, vanhennettu

Puusormus - uniikki ja luonnonläheinen

Tyylikäs, tammesta valmistettu Design by Paretskoi -puusormus. Sormukseen on saatu sen tummanpuhuva väritys vauhdittamalla puun luonnollista vanhenemista. Puuyksilöstä riippuen sormus on lähes musta tai tummanharmaa. Puinen, viilusta taivutettu sormus on suojattu syanoakrylaattipinnoitteella.
Sormusta on saatavilla neljää eri leveyttä: 5mm, 6mm, 7mm ja 8mm. Jokainen sormus valmistetaan tilauksesta, käsityönä Design by Paretskoin verstaalla Tervossa.

HUOM! Koska kyseessä on erikoistilauksena valmistettava tuote, puusormuksilla ei poikkeuksellisesti ole palautusoikeutta.

Design by Paretskoi -sormuksilla on valmistajan tarjoama kokotakuu siinä tapauksessa, että olet vahingossa tilannut väärän koon. Voit kerran vaihtaa sormuksesi eri kokoiseen. Mikäli sormus pitää vaihtaa toiseen kertaan, uudesta sormuksesta veloitetaan täysi hinta.

Sormuksen tummasta värityksestä johtuen polttotekniikalla tehtävä kaiverrus ei erotu, joten tähän sormukseen ei ole mahdollista tilata kaiverrusta.

Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat ominaisuudet ja toimitusaika.

Design by Paretskoi
Savon sydämessä Tervossa valmistuvat käsityönä puiset sormukset Paretskoin verstaalla. Puusormus on kädessä kevyt ja luonnonläheinen. Design by Paretskoin mallistossa on paljon valinnanvaraa. Mallistosta löytyy pelkästään puusta valmistettuja sormuksia sekä sormuksia, joissa puuhun on yhdistetty metallia tai kiveä.

Varastossa
Tuotenimike
tammi-tumma
99,00 €

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimiketammi-tumma
Toimitusaikan. 8-9 viikkoa
MateriaaliPuu
Sormuksen väriPuu, tumma
Sormuksen profiiliFlakka
Sormuksen kivetEi kiviä
Sormuksen leveys rungosta5mm/6mm/7mm/8mm
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili