Platinasormuksen huoltaminen

Platinasormuksen huollattaminen

Sormus on käyttöesine ja materiaalina platina on pehmeä metalli. Sormus naarmuuntuu helposti ja istutus voi pettää niin, että timantti irtoaa ja häviää. Kannattaa muistaa, että timantti on ikuinen, mutta istutus ei ole. Nykyinen sormusmuoti on hyvin siro. Mitä ohuempi runko, sitä helpommin sormuksesta irtoaa kivi. Mikäli sormuksesi on erittäin ohut, sormuksen kestävyyden kannalta huolto on enemmän kuin tärkeää. Timanttisormuksille suosittelemme huoltoa kerran vuodessa. 

Ohesta voit tilata huollon platinasormuksellesi. Lähetämme sinulle kotiisi pehmustetun kirjekuoren, jossa voit toimittaa sormuksesi pajallemme. Huollossa seppämme puhdistaa, hio pintanaarmut ja kiillottaa sormuksesi. Samalla tarkistetaan myös timanttien kiinnitys ja istutusten kunto. Mikäli sormuksesta löytyy jotain muuta vikaa, otamme sinuun yhteyttä ennen korjaustoimenpiteitä. Kultasepän käsittelyn jälkeen sormuksesi kiiltää kuin uusi ja kestää taas paremmin käyttöä ja kulutusta.
Huollon tehtyämme toimitamme sormukset takaisin kotiisi. Verkkokaupasta tilatun sormushuollon toimitusaika on 3 vuorokautta (arkipäivä) + postin toimituspäivät.

Mikäli huomaat, että sormuksesi on saanut voimakkaan iskun, suosittelemme viemään sormuksen välittömästi kultasepälle tarkastettavaksi. Myös timantti voi mennä rikki vaikka onkin äärimmäisen kestävä.


Yhteydenotot:

sähköposti: asiakaspalvelu@korupaja.fi

puhelin: 09-3512800

Varastossa
Tuotenimike
Sormushuolto-platina
50,00 €

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
TuotenimikeSormushuolto-platina
Toimitusaika3 arkipäivää
MateriaaliPlatina
TimanttitodistusEi
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili