Ukko Finland, Whisky 1 XO, viskilasi

Teräksinen viskilasi koivuisessa säilysyskotelossa!

Tyylikäs teräksinen viskilasi upotettuna suomalaiseen massiivikoivuun. Jäähdytetään pakastimessa - täytetään ja tarjoillaan. 100 g massiivinen teräspohja pitää juomasi viileänä pitkään. Viskilasin pohjaan on laserkaiverrettu Ukko-logo. Ukko-viskilasin vetoisuus on 125 ml.

Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.

Minimalistinen, suomalainen muotoilu ja maskuliininen jaloteräs yhdistyvät Ukko Finland -tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat suunnittelua ja valmistusta myöten suomalaista. Tuotteiden työvaiheet tehdään kaikki Etelä-Pohjanmaalla yhdistäen paikallisten käsityötaitajien osaamista sekä huipputeknologiaa. Laserhitsatut Ukko Finland -tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä. Jokainen Ukko Finland -tuote on merkattu omalla uniikilla sarjanumerollaan, joka kertoo tuotteen aitoudesta. Sarjanumerolla voit tarkistaa Ukko Finlandin virallisilta kotisivuilta tuotteesi valmistusajankohdan ja alkuperän.

Huom! Tuotteeseen on mahdollista saada kaiverrus. Mutta tuotteen muodon vuoksi yhdelle riville saa kaiverrettua maksimissaan n.10 merkkiä. Rivejä voi toki olla useampi.

Varastossa
Tuotenimike
50111/6430056830179
83,00 €

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike50111/6430056830179
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheUkko XO
MateriaaliTeräs
Leveys50 mm
Pituus80 mm
SuunnittelijaUkko Finland
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili