Ukko Finland, Ukkomuki 200 nahkatupella

Ukkomuki - tyylikäs vaihtoehto kuksalle

Putkimainen, teräksestä valmistettu Ukkomuki 200 on ainutlaatuinen, uuden sukupolven muki. Se sopii erinomaisesti kaveriksi retkeilyyn. Konepestävässä teräsmukissa on suojana kasviparkitusta nahasta valmistettu tuppi, joka suojaa sormia lämmöltä sekä samalla auttaa pitämään mukissa olevan juoman pidempään lämpimänä. Mukiosa, jonka pohjaan ja kylkeen on laserkaiverrettu Ukko-logo, on tarkoitettu säilytettäväksi tupessa pohja ylöspäin. Käytettäessä se vedetään ulos tupista ja käännetään toisin päin. Ukkomukin vetoisuus on 200 ml.

Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.

Minimalistinen, suomalainen muotoilu ja maskuliininen jaloteräs yhdistyvät Ukko Finland -tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat suunnittelua ja valmistusta myöten suomalaista. Tuotteiden työvaiheet tehdään kaikki Etelä-Pohjanmaalla yhdistäen paikallisten käsityötaitajien osaamista sekä huipputeknologiaa. Laserhitsatut Ukko Finland -tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä. Jokainen Ukko Finland -tuote on merkattu omalla uniikilla sarjanumerollaan, joka kertoo tuotteen aitoudesta. Sarjanumerolla voit tarkistaa Ukko Finlandin virallisilta kotisivuilta tuotteesi valmistusajankohdan ja alkuperän.

Huom! Tuotteeseen on mahdollista saada kaiverrus. Mutta tuotteen muodon vuoksi yhdelle riville saa kaiverrettua maksimissaan n.10 merkkiä. Rivejä voi toki olla useampi.

Varastossa
Tuotenimike
21311/6430056832005
110,00 €

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike21311/6430056832005
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheUkko Schnapps Ukkomuki
MateriaaliTeräs
Leveys50 mm
Pituus120 mm
SuunnittelijaUkko Finland
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili