Ukko Finland, Ukkomatti 100 Original, taskumatti

Ukkomatti - raaka ja konstailematon käsityötaidon näyte

Putkimainen Ukko Finland Ukkomatti Original 100 on ainutlaatuinen, uuden sukupolven taskumatti. Tyylikään taskumatin kyljessä on laserkaiverrettu teksti Ukko Finland. Korkissa ja alapohjassa on laserkaiverrettu Ukko Schnapps logo. Laadukkaasta meijeriteräksestä valmistettu taskumatti on konepestävä. Sen vetoisuus on 100ml. Taskumatilla on musta, parkkinahasta valmistettu suojus.

Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.

Minimalistinen, suomalainen muotoilu ja maskuliininen jaloteräs yhdistyvät Ukko Finland -tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat suunnittelua ja valmistusta myöten suomalaista. Tuotteiden työvaiheet tehdään kaikki Etelä-Pohjanmaalla yhdistäen paikallisten käsityötaitajien osaamista sekä huipputeknologiaa. Laserhitsatut Ukko Finland -tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä. Jokainen Ukko Finland -tuote on merkattu omalla uniikilla sarjanumerollaan, joka kertoo tuotteen aitoudesta. Sarjanumerolla voit tarkistaa Ukko Finlandin virallisilta kotisivuilta tuotteesi valmistusajankohdan ja alkuperän.

Huom! Tuotteeseen on mahdollista saada kaiverrus. Mutta tuotteen muodon vuoksi kaiverrusalue on kapea. Yhdelle riville mahtuu noin 5 merkkiä. Pitkittäin mahtuu enemmän tekstiä.

Varastossa
Tuotenimike
10111/6430056830001
105,00 €

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike10111/6430056830001
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheUkko Schnapps Ukkomatti
MateriaaliTeräs
Leveys30 mm
Pituus186 mm
SuunnittelijaUkko Finland
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili