Ukko Finland, Koivu Ukko 2, snapsilasit

Koivu Ukko - raaka ja konstailematon käsityötaidon näyte

Putkimainen Koivu Ukko on ainutlaatuinen, uuden sukupolven snapsilasi. Tyylikkäiden snapsilasien alapohjaan on laserkaiverrettu Ukko -logo. Laadukkaasta meijeriteräksestä valmistetut snapsilasit ovat konepestäviä. Vetoisuus 40ml. Paketti sisältää kaksi Koivu Ukko Snapsilasia. Snapsilasit tulevat tummassa, suomalaisesta visakoivusta valmistetussa säilytyskotelossa.

Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.

Minimalistinen, suomalainen muotoilu ja maskuliininen jaloteräs yhdistyvät Ukko Finland -tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat suunnittelua ja valmistusta myöten suomalaista. Tuotteiden työvaiheet tehdään kaikki Etelä-Pohjanmaalla yhdistäen paikallisten käsityötaitajien osaamista sekä huipputeknologiaa. Laserhitsatut Ukko Finland -tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä. Jokainen Ukko Finland -tuote on merkattu omalla uniikilla sarjanumerollaan, joka kertoo tuotteen aitoudesta. Sarjanumerolla voit tarkistaa Ukko Finlandin virallisilta kotisivuilta tuotteesi valmistusajankohdan ja alkuperän.

Huom! Tuotteeseen on mahdollista saada kaiverrus. Mutta tuotteen muodon vuoksi kaiverrusalue on kapea. Yhdelle riville mahtuu noin 5 merkkiä.

Varastossa
Tuotenimike
21121/6430056830056
69,00 €

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike21121/6430056830056
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheUkko Schnapps Koivu Ukko
MateriaaliTeräs
Leveys30 mm
Pituus75 mm
SuunnittelijaUkko Finland
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili