Kalevala Koru, Mesikämmen - Kummilusikka

Kalevala Koru Mesikämmen - pienokaisen ensimmäinen lusikka


Kalevala Koru Mesikämmen - kummilusikka on tyylikäs vaihtoehto kaste- tai nimiäislahjaksi. Hopeisen lusikan varressa on jugend-tyylinen kuviointi karhuteemalla. Mesikämmenen suunnittelija on Tony Granholm.Elämän juhlahetkiä ovat lapsen syntymä ja kaste. Kastejuhlaan kuuluu lahjojen antaminen vastasyntyneelle. Sylikummit ovat mielellään antaneet lahjaksi kummilusikan. Kalevala Korun hopeisessa kummilusikassa kaksi pikku-karhua lyö leikkiä keskenään. Karhu on ollut muinaisten suomalaisten rakastama, mutta myös suuresti kunnioittama eläin. Tästä kertovat lukemattomat erilaiset karhulle omistetut nimitykset Kalevala-eepoksessa.Katso alapuolelta Lisätiedot -lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.


Kalevala Koru – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 110,00 €

Special Price 82,50 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6610Mesi
Valmistusmaa
Toimitusaika 1 viikko
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Aalloilla
Ketjumalli Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys 33 mm
Pituus 128 mm
Lukitusmekanismi Ei
Suunnittelija Ei
Valmistaja Kalevala Koru