Malmin Korupaja, Volcano Northern Lights -sormus, titanium

Suosittu kihlasormus titaanista!

Näyttävä Volcano Northern Lights -sormus titaanista. Tämän sormuksen muotoilussa ei ole säästelty.  Titaanisormuksen flakkarungon pinta on ensin taottu käsin epäsymmetriseksi. Lisää karheutta sormuksen pintaan on saatu viilaamalla. Tämän tuloksena syntyy hyvinkin maskuliininen ja näyttävä sormus. Sormuksen upea sinisen ja violetin sävyissä hohtava väri on luotu sormuksen pintaan lämpökäsittelyllä. Sormus on tukeva, noin 1.7mm korkea. Tyylikästä Volcano-sormusta on saatavana eri leveyksillä. Valitse alasvetovalikosta haluamasi leveys.

Katso alapuolelta Lisätiedot -välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat ominaisuudet.

HUOM! Suosittelemme sormuksen huoltoa noin kerran vuodessa. Lämpökäsittely vaikuttaa vain titaanin pintakerroksiin, eli sininen väri on verrattavissa pinnoitteeseen. Käytössä väri alkaa kulumaan. Kuluminen on yksilöllistä.

Volcano-sormuksia on saatavissa erilaisilla materiaaleilla sekä sävyillä. Täältä pääset tutustumaan koko Volcano-sormusmallistoon.

Malmin Korupajan laajaan tuotevalikoimaan kuuluu Malmin Korupajan oma timantti- ja kihlasormusmallisto. Maahantuomme myös laadukkaita kulta-, timantti- ja hopeakoruja. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta ja uniikista mallistostamme. Malmin myymälässämme on timanttisormuksia esillä yli 3000 erilaista mallia. Jos laajasta mallistostamme et löydä mieleistäsi sormusta, me myös teemme sormuksia tilaustyönä.

Etko tiedä sormuskokoasi? Tilaa meiltä sormusmitta!

Varastossa
Tuotenimike
volcano-titanium-blue
379,00 €
Volcano

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimikevolcano-titanium-blue
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheMalmin Korupaja Volcano
ValmistustapaKäsityö
MateriaaliTitaani
Sormuksen väriTitaani
Sormuksen profiiliFlakka
Sormuksen leveys rungosta3.0 / 4.0 / 5.0 / 6.0 / 7.0 / 8.0 / 9.0 / 10.0 mm
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili