Malmin Korupaja, Luna-timanttisormus laboratoriotimantilla, samppanjakulta, brilliant 0,50ct

Ihastuttava Luna-timanttisormus labratimantilla!

Näyttävä Luna-timanttisormus on Malmin Korupajan omaa mallistoa. Tämä minimalistinen kaunotar on valmistettu 14K samppanjakullasta. Nimensä Luna on saanut kuun jumalattaren mukaan, ja tämä huumaava kuun loiste hohtaa sormuksen timantissa. Sormuksessa välkehtii ihmisen valmistama 0,50 ct briljanttihiottu timantti, joka on istutettu neljän kynnen kruunuun. Timantin klassisen kaunis briljanttihionta säihkyy hurmaavasti useiden viisteidensä ansiosta. Samppanjakulta on seoksena sävyltään valko- ja keltakullan välimaastossa. Samppanja-kulta on omien seppiemme salainen resepti

Sormuksessa on siro, 1.3mm levyinen tynnyrirunko, joka soveltuu niin puolipyöreän kuin flakkarunkoisen sormuksen vierelle. Lunan rinnalle istuu loistavan muotoilunsa ansiosta kauniisti esimerkiksi sarjan rivitimanttisormus laboratoriotimanteilla!

Kaikki Malmin Korupajan oman malliston sormukset valmistetaan 100% kierrätyskullasta. Kierrätyskultaa ja laboratoriotimanttia hyödyntämällä saadaan aikaiseksi näyttävä ja eettinen lopputulos budjetille sopivampaan hintaan.

Oma Lunasi toimitetaan Suomessa valmistetussa puurasiassa, 100% pellavaan kiedottuna. Puurasian kanteen voit tilata alta myös personoinnin, kuten häämonogrammin tai nimikirjaimet!

Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä sormuksen muut ominaisuudet.

Malmin Korupajan laajaan tuotevalikoimaan kuuluu Malmin Korupajan oma timantti- ja kihlasormusmallisto. Maahantuomme myös laadukkaita kulta-, timantti- ja hopeakoruja. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta ja uniikista mallistostamme. Malmin myymälässämme on timanttisormuksia esillä yli 3000 erilaista mallia. Jos laajasta mallistostamme et löydä mieleistäsi sormusta, me myös teemme sormuksia tilaustyönä.

Varastossa
Tuotenimike
Luna-brilliant-sk-050ct
1 950,00 €

Enintään 3 merkkiä

Malmin Korupaja

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
TuotenimikeLuna-brilliant-sk-050ct
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheMalmin Korupaja Luna
MateriaaliSamppanjakulta 14K
Sormuksen väriSamppanjakulta
RunkoTasaleveä
Sormuksen profiiliTynnyri
Sormuksen leveys rungosta1.3 mm
Sormuksen leveys kivien kohdalta5.0 mm
Sormuksen kivetTimantti (laboratorio)
Timanttien määrä1
Timanttien yhteispaino0,50 ct
Timanttien puhtausVS
Timanttien/Jalokivien/Kivien väriRiver (D) Harvinaisin väritön, River (E) Harvinaisin väritön, Top Wesselton (F) harvinainen väritön
Timanttien/Jalokivien hiontaBriljantti
Timanttien istutusKruunu
TimanttitodistusKyllä
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili