Malmin Korupaja, Luna-timanttisormus laboratoriotimanteilla, keltakulta, brilliant 1,00ct + 0,15ct

Ihastuttava Luna-timanttisormus labratimanteilla!

Näyttävä Luna-timanttisormus on Malmin Korupajan omaa mallistoa. Tämä minimalistinen kaunotar on valmistettu 14K keltakullasta. Nimensä Luna on saanut kuun jumalattaren mukaan, ja tämä huumaava kuun loiste hohtaa sormuksen timanteissa. Sormuksessa välkehtii ihmisen valmistama 1,00 ct briljanttihiottu timantti, joka on istutettu neljän kynnen kruunuun.  Lisäksi runkoa koristavat pienemmät, briljanttihiotut laboratoriotimantit 22 x 0,007ct. Timanttien klassisen kaunis briljanttihionta säihkyy hurmaavasti useiden viisteidensä ansiosta.

Sormuksessa on siro, 1.3mm levyinen tynnyrirunko, joka soveltuu niin puolipyöreän kuin flakkarunkoisen sormuksen vierelle. Lunan rinnalle istuu loistavan muotoilunsa ansiosta kauniisti esimerkiksi sarjan rivitimanttisormus laboratoriotimanteilla!

Kaikki Malmin Korupajan oman malliston sormukset valmistetaan 100% kierrätyskullasta. Kierrätyskultaa ja laboratoriotimanttia hyödyntämällä saadaan aikaiseksi näyttävä ja eettinen lopputulos budjetille sopivampaan hintaan.

Oma Lunasi toimitetaan Suomessa valmistetussa puurasiassa, 100% pellavaan kiedottuna. Puurasian kanteen voit tilata alta myös personoinnin, kuten häämonogrammin tai nimikirjaimet!

Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä sormuksen muut ominaisuudet.

Malmin Korupajan laajaan tuotevalikoimaan kuuluu Malmin Korupajan oma timantti- ja kihlasormusmallisto. Maahantuomme myös laadukkaita kulta-, timantti- ja hopeakoruja. Verkkokaupassamme on vain osa laajasta ja uniikista mallistostamme. Malmin myymälässämme on timanttisormuksia esillä yli 3000 erilaista mallia. Jos laajasta mallistostamme et löydä mieleistäsi sormusta, me myös teemme sormuksia tilaustyönä.

Varastossa
Tuotenimike
Luna-brilliant-kk-1,15ct
Tarjoushinta 2 320,00 € Normaalihinta 2 900,00 €

Enintään 3 merkkiä

Malmin Korupaja

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
TuotenimikeLuna-brilliant-kk-1,15ct
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheMalmin Korupaja Luna
MateriaaliKeltakulta 14K
Sormuksen väriKeltakulta
RunkoTasaleveä
Sormuksen profiiliTynnyri
Sormuksen leveys rungosta1.3 mm
Sormuksen leveys kivien kohdalta6,2 mm
Sormuksen kivetTimantti (laboratorio)
Timantit1 x 1,00ct + 22 x n. 0,007ct
Timanttien määrä23
Timanttien yhteispaino1,15 ct
Timanttien puhtausVS
Timanttien/Jalokivien/Kivien väriRiver (D) Harvinaisin väritön, River (E) Harvinaisin väritön, Top Wesselton (F) harvinainen väritön
Timanttien/Jalokivien hiontaBriljantti
Timanttien istutusKruunu
TimanttitodistusKyllä
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili