Ukko Schnapps, Koivu Ukko 4 Leijona, snapsilasit

Koivu Ukko - raaka ja konstailematon käsityötaidon näyte

Putkimainen Koivu Ukko on ainutlaatuinen, uuden sukupolven snapsilasi. Tyylikkäiden snapsilasien alapohjaan on laserkaiverrettu Suomileijona. Laadukkaasta meijeriteräksestä valmistetut snapsilasit ovat konepestäviä. Vetoisuus 40ml. Paketti sisältää neljä Koivu Ukko Snapsilasia. Snapsilasit tulevat tummassa, suomalaisesta visakoivusta valmistetussa säilytyskotelossa.

Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.

Minimalistinen, suomalainen muotoilu ja maskuliininen jaloteräs yhdistyvät Ukko Schnapps -tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat suunnittelua ja valmistusta myöten suomalaista. Tuotteiden työvaiheet tehdään kaikki Etelä-Pohjanmaalla yhdistäen paikallisten käsityötaitajien osaamista sekä huipputeknologiaa. Laserhitsatut Ukko Schnapps -tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä. Jokainen Ukko Schnapps -tuote on merkattu omalla uniikilla sarjanumerollaan, joka kertoo tuotteen aitoudesta. Sarjanumerolla voit tarkistaa Ukko Schnappsin virallisilta kotisivuilta tuotteesi valmistusajankohdan ja alkuperän.

Huom! Tuotteeseen on mahdollista saada kaiverrus. Mutta tuotteen muodon vuoksi kaiverrusalue on kapea. Yhdelle riville mahduu 5 merkkiä.

Varastossa
Tuotenimike
4114L
115,00 €
Ukko Schnapps

Ilmainen toimitus yli 50,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike4114L
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheUkko Schnapps Koivu Ukko
MateriaaliTeräs
VäriTeräs
Leveys30 mm
Pituus75 mm
SuunnittelijaUkko Schnapps
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili