Kalevala Koru, Valoisa -sydänriipus, hopea

Kalevala Korun ihastuttava Valoisa -sydänriipus!


Kaunis Kalevala Koru Valoisa -kaulakoru sydämenmuotoisella riipuksella. Hopeasta valmistetussa korussa on siro papuketju, jota on saatavana kahdessa eri pituudessa. Valoisa -korusarja on Tiina Arkon suunnittelema.

Ostaessasi Valoisa-sydänkorvakorut saat kaupanpäälle Lumenen Invisible Illumination -huulivoiteen sävyssä "Heather" (arvo 19,90€). Etu on voimassa 16.2.2020 asti tai niin kauan kuin huulivoiteita riittää.Valoisa


”Suunnittelemassani korussa kehäkuvio kuvastaa ystävyyden ikuisuutta, joka tuo elämään valoa ja lämpöä. Koru antaa kaikille ystävyksille voimaa ja elämän iloa!” kertoo korumuotoilija Tiina Arkko. Koru muistuttaa ystävyyden tärkeydestä ja kannustaa olemaan myös oman itsensä paras ystävä.Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.


Saatavuus: Varastossa

75,00 €

* Pakolliset tiedot

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6948/3rih
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Valoisa
Ketjumalli Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys Riipus 15,5 mm. Ketju 1,7 mm.
Pituus Riipus 17 mm. Ketju 38/41cm tai 42/45 cm
Lukitusmekanismi Jousirengas
Suunnittelija Tiina Arkko
Valmistaja Kalevala Koru