Uusi

Kalevala Koru, Kosmos - rannekoru, hopea

Kalevala Koru Kosmos – Upea rannekoru itselle tai lahjaksi!


Näyttävä Kalevala Koru Kosmos -rannekoru edustaa pelkistettyä muotoilua. Hopeasta valmistetussa rannekorussa on seitsemän uritettua rengasta, jotka on liitetty toisiinsa lenkkien avulla. Antonio Mazzamauron suunnitteleman rannekorun pituutta voi itse säätää säätöketjun avulla.Taivaankappaleiden on uskottu vaikuttavan kohtaloon, ja niiden asennoista on luettu tulevaa. Kosmos-korujen ympyrät ja spiraalit, täydellisyyden ja äärettömyyden ikivanhat symbolit, kuvastavat meitä ympäröivää päättymätöntä maailmankaikkeutta, jossa taivaankappaleet vaeltavat, kukin omalla radallaan, kukin omaan tahtiinsa. Korujen kirkas pronssi loistaa kuin aurinko lämpimän kullanhehkuisena.Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.


Saatavuus: Varastossa

190,00 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6877/1rah
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1-2 viikkoa.
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Kosmos
Ketjumalli Lenkkiketju
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys 21,5 mm
Pituus 17 - 21 cm
Lukitusmekanismi Papukaija
Suunnittelija Antonio Mazzamauro
Valmistaja Kalevala Koru