Kalevala Koru, Häiväoja II -sormus

Futuristista muotoilua!


Tilauksesta valmistettava, näyttävä Kalevala Koru Häiväoja II -hopeasormus leikittelee pallomaisella muodolla, matatuilla ja peilin kirkkaaksi kiillotetuilla pinnoilla. Sormus on Paula Häiväojan 1960-luvulla suunnittelema ja se edustaa suomalaista korutaidetta ja muotoilua. Jokainen sormus valmistetaan yksilöllisesti, kotimaisena käsityönä.

Koska Häiväoja II -sormus on tilaustuote, sen toimitusaika on noin 4 viikkoa. Tilaustuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

HÄIVÄOJA
Paula Häiväoja (1929 – 2011) oli Kalevala Korun ensimmäinen naispääsuunnittelija. Hän valmistui Taideteollisesta oppilaitoksesta muotitaiteilijaksi vuonna 1953 ja aloitti Kalevala Korun muotoilijana kolme vuotta myöhemmin. Pääsuunnittelijana Häiväoja toimi vuodesta 1963 vuoteen 1967, jolloin hän siirtyi vapaaksi suunnittelijaksi ja avasi oman studionsa.

Häiväojan suunnittelemat ultramodernit hopeakorut näyttävät tänään aivan yhtä futuristisilta kuin yli puoli vuosisataa sitten. Syksyllä 2019 Kalevala Korun mallistoon palaa kaksi Paula Häiväojan 1960-luvulla suunnittelemaa hopeasormusta. Sormukset ovat paitsi esimerkkejä Häiväojalle tunnusomaisesta muotokielestä, myös ajankuvia 1960-luvun suomalaisen muotoilun ennakkoluulottomuudesta ja tulevaisuususkosta.

Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän korun tarkemmat ominaisuudet.


Kalevala Koru suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.


Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 450,00 €

Special Price 337,50 €

* Pakolliset tiedot

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 7023_sorh
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Väri Hopea, Vaaleanpunainen
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Häiväoja
Ketjumalli Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys 4 mm
Pituus 18 mm
Lukitusmekanismi Ei
Suunnittelija Paula Häiväoja
Valmistaja Kalevala Koru