Aarikka x Jenni Vartiainen

Aarikan ja laulaja/lauluntekijä Jenni Vartiaisen yhteistyön tuloksena on syntynyt kaksi kaunista hopeakorumallistoa, Sano se ääneen ja Aisti.

Ensimmäinen Sano se ääneen-hopeakorumallisto on kunnianosoitus naisille.

Jennin sanoin: ”Suunnittelin tämän malliston kaikille upeille naisille ja viestini on: uskalletaan sanoa ääneen ja eletään omannäköistä elämää! Malliston idea sai alkunsa äänestä, joka on muusikolle todella tärkeä, tämän työn edellytys. Minua alkoi kiehtoa ajatus ääniraidasta koruna. Tärkeät asiat pitää tietenkin sanoa ääneen, mutta ajatus siitä, että ne voisi lisäksi kantaa koruina mukana, tuntui todella huikealta. Sano se ääneen ranne-, kaula- ja korvakoruissa tärkeät sanat kulkevat ääniraidan muodossa aina kantajansa mukana, uniikkina koruna. Valitsin koruihin itselleni erityisen merkityksellisiä sanoja ja lauseita eri lauluistani: Muruseni, Olet tärkeä,Tahdon, Made in heaven, ja tietenkin Rakastan sinua.”

Toinen mallisto, Aisti, ilmeistyi syksyllä 2020. 

Jennin sanoin: "Halusin uudessa Aisti-mallistossa jatkaa äänien maailmassa ja tuoda mallistoon mukaan myös soivan kaulakorun. Olin vuosia kantanut mukanani helisevää bola-palloa, joka muistutti pienistä irrottautumisen hetkistä kaiken kiireen keskellä. Sarjaan kuuluvat myös korvakorut ja itselläni päivittäisessä käytössä olevat rustokorvikset sekä nivelsormukset. Aisti-koru toimii amulettina kantajalleen ja muistuttaa olemaan läsnä jokaisessa hetkessä."

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu