Ukko Schnapps, Ukkomatti Leijona Suomi 100, taskumatti

Ukkomatti - raaka ja konstailematon käsityötaidon näyte


Putkimainen Ukko Schnapps Ukkomatti Suomi 100 on ainutlaatuinen, uuden sukupolven taskumatti. Tyylikään taskumatin kyljessä on laserkaiverrettu Suomileijona sekä teksti Suomi Finland 100. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi valmistettua Ukkomattia on valmistettu 2000 kpl rajattu määrä, joten taskumatin kyljestä löytyykin taskumatin eränumero. Korkissa on laserkaiverrettu Suomileijona ja alapohjassa Ukko Schnapps logo. Laadukkaasta meijeriteräksestä valmistettu taskumatti on konepestävä. Sen vetoisuus on 100ml. Taskumatilla on musta, parkkinahasta valmistettu suojus.


Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.


Minimalistinen, suomalainen muotoilu ja maskuliininen jaloteräs yhdistyvät Ukko Schnapps -tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat suunnittelua ja valmistusta myöten suomalaista. Tuotteiden työvaiheet tehdään kaikki Etelä-Pohjanmaalla yhdistäen paikallisten käsityötaitajien osaamista sekä huipputeknologiaa. Laserhitsatut Ukko Schnapps -tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä. Jokainen Ukko Schnapps -tuote on merkattu omalla uniikilla sarjanumerollaan, joka kertoo tuotteen aitoudesta. Sarjanumerolla voit tarkistaa Ukko Schnappsin virallisilta kotisivuilta tuotteesi valmistusajankohdan ja alkuperän.


Huom! Tuotteeseen on mahdollista saada kaiverrus. Mutta taskumatin muodon vuoksi kaiverrusalue on kapea. Yhdelle riville mahduu 5 merkkiä.

Saatavuus: Varastossa

109,00 €
Ukko Schnapps

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 10334_LIMITED EDITION
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Tuoteperhe Ukko Schnapps Ukkomatti
Materiaali Teräs
Väri Teräs
Leveys 30 mm
Pituus 186 mm
Suunnittelija Ukko Schnapps
Valmistaja Ukko Schnapps