Ukko Schnapps, Ukkomatti 100 Original, taskumatti

Ukkomatti - raaka ja konstailematon käsityötaidon näyte

Putkimainen Ukko Schnapps Ukkomatti Original 100 on ainutlaatuinen, uuden sukupolven taskumatti. Tyylikään taskumatin kyljessä on laserkaiverrettu teksti Ukko Finland. Korkissa ja alapohjassa on laserkaiverrettu Ukko Schnapps logo. Laadukkaasta meijeriteräksestä valmistettu taskumatti on konepestävä. Sen vetoisuus on 100ml. Taskumatilla on musta, parkkinahasta valmistettu suojus.

Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.

Minimalistinen, suomalainen muotoilu ja maskuliininen jaloteräs yhdistyvät Ukko Schnapps -tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat suunnittelua ja valmistusta myöten suomalaista. Tuotteiden työvaiheet tehdään kaikki Etelä-Pohjanmaalla yhdistäen paikallisten käsityötaitajien osaamista sekä huipputeknologiaa. Laserhitsatut Ukko Schnapps -tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä. Jokainen Ukko Schnapps -tuote on merkattu omalla uniikilla sarjanumerollaan, joka kertoo tuotteen aitoudesta. Sarjanumerolla voit tarkistaa Ukko Schnappsin virallisilta kotisivuilta tuotteesi valmistusajankohdan ja alkuperän.

Huom! Tuotteeseen on mahdollista saada kaiverrus. Mutta taskumatin muodon vuoksi kaiverrusalue on kapea. Yhdelle riville mahduu 5 merkkiä.

Varastossa
Tuotenimike
10111
99,00 €
Ukko Schnapps

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike10111
Toimitusaika1 viikko
TuoteperheUkko Schnapps Ukkomatti
MateriaaliTeräs
VäriTeräs
Leveys30 mm
Pituus186 mm
SuunnittelijaUkko Schnapps
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili