Ukko Schnapps, Koivu Ukko 4, snapsilasit

Koivu Ukko - raaka ja konstailematon käsityötaidon näyte


Putkimainen Koivu Ukko on ainutlaatuinen, uuden sukupolven snapsilasi. Tyylikkäiden snapsilasien alapohjaan on laserkaiverrettu Ukko -logo. Laadukkaasta meijeriteräksestä valmistetut snapsilasit ovat konepestäviä. Vetoisuus 40ml. Paketti sisältää neljä Koivu Ukko Snapsilasia. Snapsilasit tulevat tummassa, suomalaisesta visakoivusta valmistetussa säilytyskotelossa.


Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.


Minimalistinen, suomalainen muotoilu ja maskuliininen jaloteräs yhdistyvät Ukko Schnapps -tuotteissa. Kaikki tuotteet ovat suunnittelua ja valmistusta myöten suomalaista. Tuotteiden työvaiheet tehdään kaikki Etelä-Pohjanmaalla yhdistäen paikallisten käsityötaitajien osaamista sekä huipputeknologiaa. Laserhitsatut Ukko Schnapps -tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä. Jokainen Ukko Schnapps -tuote on merkattu omalla uniikilla sarjanumerollaan, joka kertoo tuotteen aitoudesta. Sarjanumerolla voit tarkistaa Ukko Schnappsin virallisilta kotisivuilta tuotteesi valmistusajankohdan ja alkuperän.


Huom! Tuotteeseen on mahdollista saada kaiverrus. Mutta tuotteen muodon vuoksi kaiverrusalue on kapea. Yhdelle riville mahduu 5 merkkiä.

Saatavuus: Varastossa

105,00 €
Ukko Schnapps

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 41141
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Tuoteperhe Ukko Schnapps Koivu Ukko
Materiaali Teräs
Väri Teräs
Leveys 30 mm
Pituus 75 mm
Suunnittelija Ukko Schnapps
Valmistaja Ukko Schnapps