Muut sormukset

Etsitkö hieman erilaista sormusta? Malmin Korupajalta löydät esimerkiksi keraamisia-, tungsten-, sekä pronssisormuksia. Sekä tungsten- että keraamiset sormukset ovat materiaaleiltaan erittäin kiiltäviä ja naarmuuntumattomia, ja pronssisormukset erittäin persoonallisia. Löydä itsellesi tai vaikka lahjaksi kaunis ja persoonallinen sormus!

Valikoimistamme löydät muunmuassa Kalevala Korujen erittäin suosittuja pronssisia sormuksia, jotka ovat erittäin suosittuja. Tutustu myös Beat of Loven uniikkeihin sormuksiin! Sivuston vasemmasta laidasta (mobiililaitteessa alhaalta) löydät apuvälineitä, joilla voit rajata hakutekijöitä löytääksesi etsimäsi sormuksen. Voit valita helposti haluamasi sormuksen materiaalin, tyylin, mallin ja hinnan.

Jos sormuksen koko mietityttää, kokeile meidän sormusmittaa! Voit tutustua muihin sormuksiimme sormukset -kategoriassa. Tutustu myös moderneihin titaanisormuksiin. Voit katsoa myös naisten sormuksia ja miesten sormuksia. Jos et löydä mieleistäsi, muista, että myös sormuksen teettäminen on meillä mahdollista!

Tuotteet 1-32 / 520

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-32 / 520

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5