Sormuksen teettäminen

Onko mielessäsi unelmien vihkisormus, mutta sellaista ei mistään löydy? Tervetuloa Malmin Korupajaan.

Sormuksen teettäminen onnistuu meillä vaivatta ja nopeasti. Hintalapun voit suunnitella ensin, valitsemme yhdessä budjettiisi sopivat timantit. Suunnittelun helpottamiseksi myymälässämme on noin 3000 erilaista timanttisormusta, joista voit valita haluamasi rungon, istutuksen ja timantin.

Ei ostopakkoa, saat tehdä ostopäätöksesi vasta nähtyäsi sormuksen! Mikäli sormus ei miellytä sinua jää se meille myyntiin. Sormuksen suunnittelemista ja teettämistä tilaustyönä ei kannata pelätä, uniikkiin sormukseen on kaikilla mahdollisuus. Toimitusaikamme sormuksissa on noin 1- 2 viikkoa.

Sormuksien lisäksi valmistamme myös muita koruja kuten korvakoruja, riipuksia tai ihan mitä mieleesi juolahtaa. Kultaseppiemme käsistä on syntynyt myös esimerkiksi kultainen puttimaila.

Yhteydenotot

Kaikki mahdolliset ja mahdottomat kysymykset koskien unelmiesi sormusta voit laittaa Pasille sähköisesti pasi.suninmaki@korupaja.fi tai puhelin: 09-3512800.

Pidätämme oikeudet valmistamiimme malleihin.

Sormuksen suurentaminen tai sormuksen pienentäminen

Sormen koko muuttuu herkästi elämän aikana ja oikeastaan koko vaihtelee jopa päivän aikana päivittäin! Jos sormuksesi on väärän kokoinen, sen pienentäminen tai suurentaminen onnistuu meillä. Kultaseppämme toimivat saman katon alla, jonka ansiosta olemme edullinen ja nopea valinta.

Sormuksen korjaaminen

Korjaamme ja puhdistamme vanhat korusi. Oli kyseessä katkenneen ketjun juotos, sormuksen koon muuttaminen tai vaikkapa irronneen jalokiven uudelleen istutus. Samassa rakennuksessa toimivien kultaseppiemme ansiosta hintatasomme on edullinen ja toimitusajat erittäin nopeita.

Sormuksen huoltaminen

Timanttisormuksissa suosittelemme huoltoa kerran vuodessa. Huollossa seppämme puhdistaa ja kiillottaa sormuksesi, valkokultasormukset rodinoimme. Puhdistusta tärkeämpää on kuitenkin tarkistaa istutuksen kunto. Kultasepän käsittelyn jälkeen sormuksesi on kuin uusi ja kestää taas paremmin käyttöä ja kulutusta. Mikäli huomaat, että sormuksesi on saanut voimakkaan iskun suosittelemme viemään sormuksen välittömästi kultasepälle tarkastettavaksi. Myös timantti voi mennä rikki vaikka onkin äärimmäisen kestävä.

Sormuksen huollon toimitusaika noin 2 päivää.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Sormuksen teettäminen
    0,00 €
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen