Riedel, Vinum Cuvée Prestige -samppanjalasit 2kpl*

Vinum Cuvée Prestige -samppanjalasit juhlaan!


Hienostunut Riedel Vinum Cuvée Prestige -lasi on valmistettu kristallista. Samppanjalle ja kuohuviinille suunnitellun lasin malja on tarpeeksi kookas tuoden juomasta kaikki eri vivahteet tuoksusta esiin. Maljan pohjassa oleva pieni, tähtimäinen piste ohjaa kuplat nousemaan kauniina vanana yhdestä pisteestä ylöspäin ja auttaa ehkäisemään kuplajuoman väljähtymistä. Huilumallinen lasi varjelee juoman kuplia ja tuo hienosti samppanjan monipuoliset aromit esiin.


Tyylikkään Cuvée Prestige -lasin tilavuus on 230 ml. Lasi on omiaan erilaisten kuohuviinien sekä samppanjan nautiskeluun.


Riedel-valikoimamme kokonaisuudessaan löydät täältä.


Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat ominaisuudet.


Georg Riedel on kymmenennen polven kristallintekijä, joka on vakuuttanut viinimaailman siitä, että eri viinit tarvitsevat omanlaisensa lasin. Riedel:in filosofia on muotoilla lasit korostamaan viinien parhaita ominaisuuksia eli ne edustavat lasin ja viinin täydellistä harmoniaa. Tasapaino, keveys ja hienostuneisuus ovat Riedel:in tunnusmerkkejä. Nyt viiniasiantuntijat pitävät viinilasin merkitystä viinin nauttimisessa jopa yhtä tärkeänä kuin viinin tarjoilulämpötilaa.Saatavuus: Varastossa

59,90 €
Riedel

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6416/48_POISTO
Valmistusmaa
Toimitusaika 1 viikko, *-merkityt Poisto-tuotteet poistuvat valikoimista ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan varastotilanteen mukaan.
Materiaali Kristalli
Käyttötarkoitus Kuohuviini
Leveys Ei
Pituus 218 mm
Suunnittelija Ei
Valmistaja Riedel