Kalevala Koru, Pitkos - kaulakoru

Kalevala Koru Pitkos - polku pojasta mieheksi


Tyylikäs hopeinen Kalevala Koru Pitkos -kaulakoru. Korussa on tukeva lenkkiketju, jonka keskellä on 52 mm leveä, elämän merkkipaaluja symboloiva hopeaelementti. Korua on saatavilla kahta eri pituutta, 50 cm ja 55 cm, ja sen on suunnitellut Tiina Arkko.Miehen elämään mahtuu monta välietappia. Vaiheita pienokaisesta pojaksi, miehestä herrasmieheksi. Pitkokset ovat mittapaaluja tällä tiellä, merkkejä ja muistoja kuljetusta matkasta.Katso korun muut ominaisuudet alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä.


Kalevala Koru  – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.


Saatavuus: Varastossa

155,00 €

* Pakolliset tiedot

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6931kah
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Pitkos
Ketjumalli Ei ilmoitettu
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys 52 mm
Pituus 50 cm tai 55 cm
Lukitusmekanismi Papukaija
Suunnittelija Tiina Arkko
Valmistaja Kalevala Koru