Kalevala Koru, Viikinkiaikainen solki°

Kalevala Korun Toivotuimmat klassikot 2017 -äänestyksen voittaja!


Pronssista valmistettu Viikinkiaikainen solki -rintakoru. Pyöreässä rintakorussa on punoskoristelua.Tämän soljen muoto kehittyi viikinkiajalla ja se on puhtaasti suomalainen. Korun keskusaiheena on Hannunvaakuna, jota pidettiin pahalta suojelevana merkkinä. Kehää koristaa neljä sisäänpäin katsovaa eläimen päätä. Vastaavanlaisia solkia on löytynyt läntisestä Suomesta useita kymmeniä, mikä kertoo korumallin suosiosta.


Viikinkiaikainen solki (nr7) oli mukana Kalevala Korun ensimmäisessä mallistossa vuonna 1937. Vuosikymmenten jälkeen korumalli voitti Toivotuimmat Klassikot -äänestyksen ja se nostettiin uudelleen mallistoon 2017.Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä tuotteen muut ominaisuudet.


Kalevala Koru – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 113,00 €

Special Price 84,75 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 7solp_OUTLET
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko °-merkityt Outlet-tuotteet ovat varaston viimeisiä ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan varastotilanteen mukaan.
Väri Pronssi
Materiaali Pronssi
Tuoteperhe Kalevala Koru Viikinkiaikainen solki
Mallisto Ei
Ketjumalli Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys 61 mm
Pituus 61 mm
Lukitusmekanismi Neula
Suunnittelija Ei
Valmistaja Kalevala Koru