Kalevala Koru, Täysin sydämin - riipus

Kalevala Koru Täysin sydämin - rakkaudentäyteinen kaulakoru!

Herttainen, sydämenmuotoinen Kalevala Koru Täysin sydämin -kaulakoru on oiva lahjaidea. Tiina Lahtisen suunnittelemassa, hopeisessa kaulakorussa on sydämenmuotoisessa pohjassa paljon pieniä sydämiä. Kiillotetut pikkusydämet toimivat hienosti kontrastina pohjasydämen mattapinnalle. Korussa on säädettävä hopeaketju. Ketjun maksimipituus on 50 cm.

Sydän on joskus syrjällään, joskus sykkyrällä. Välillä se särkyy, mutta pian se taas pakahtuu ilosta ja ihastuksesta. Aina se on toivoa täynnä. Sydämellä on oma oikukas tahtonsa, eikä se useinkaan kuuntele järjen ääntä. Se tahtoo olla sinun – täysin sydämin.

Katso korun muut ominaisuudet alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä.

Kalevala Koru  – historiaa ja trendejä

Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.

Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.

Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Varastossa
Tuotenimike
6909rih
110,00 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike6909rih
Toimitusaika1 viikko
VäriHopea
MateriaaliHopea
TuoteperheKalevala Koru Täysin sydämin
Leveys30 mm
Pituus45/50 cm
LukitusmekanismiJousirengas
SuunnittelijaTiina Lahtinen
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili