Kalevala Koru, Sylkevä tyttö -riipus, iso

Uskalla vain!


Hopeasta valmistetussa Kalevala Koru Sylkevä tyttö -riipuksessa on väkevää ilmaisua. Traditionaaliselta näyttävän korun ovaalinmuotoisessa riipuksessa yllättää sylkevän pikkutytön profiili. Naistenpäivänä 2017 julkaistu koru rohkaisee olemaan oma itsensä ja rikkomaan perinteisiä "kiltin tytön" rajoja. Korussa on 80 cm pitkä panssariketju, jonka voi säätää myös 70 cm pitkäksi.Kalevala Korun 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kaksi tunnettua taiteilijaa, Kim Simonsson ja Kirsti Doukas, ovat toteuttaneet yhteistyönä Sylkevä tyttö -korusarjan. Sylkevän tytön mallina on ollut Kim Simonssonin samanniminen veistos. Simonssonin töille tyypillisen sovinnaisuuden rajoja ja perinteisiä normikäsityksiä kyseenalaistavan pikkutytön profiili toistuu Kirsti Doukasin muotoilemissa hopeariipuksissa. Sylkevän tytön kontrasti korun klassiseen medaljonkimaiseen muotoon on hätkähdyttävä, kuin anarkistinen kameekoru. Korun viesti on vahva - se kannustaa kaikkia tyttöjä ja naisia olemaan rohkeasti oma itsensä!Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

190,00 €
Kalevala Koru

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6977-1rih
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Sylkevä tyttö
Mallisto Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys Ei
Pituus 70/80 cm cm
Lukitusmekanismi Jousirengas
Suunnittelija Kim Somonsson ja Kirsti Doukas
Valmistaja Kalevala Koru