Kalevala Koru, Pyörre - sormus, pronssi°

Kalevala Koru Pyörre - tyylikästä muotoilua!


Kalevala Koru Pyörre -sormuksen muotoilussa on retrohenkeä. Kirkkaasta pronssista valmistetussa sormuksessa on kapea puolipyöreä runko. Sormus sopii kauniisti yhteen myös hopeisen Pyörre -sormuksen kanssa.


Poistuu vuoden 2018 aikana valikoimista.Pyörre-korun muoto leikittelee valon ja varjon vaihteluilla. Pintaa rytmittävät kuviot herättävät pyörteen, jossa liike on jatkuvaa. Vesa Nilssonin suunnittelemassa korussa virtaviivainen muotoilu yhdistyy hauskalla tavalla liikkeeseen.Katso korun muut ominaisuudet alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä.


Kalevala Koru  – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 59,00 €

Special Price 44,25 €

* Pakolliset tiedot

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6944sorp_OUTLET
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko °-merkityt Outlet-tuotteet ovat varaston viimeisiä ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan varastotilanteen mukaan.
Väri Keltakulta, Pronssi
Materiaali Kirkas Pronssi
Tuoteperhe Kalevala Koru Pyörre
Mallisto Ei
Ketjumalli Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys rungon leveys 2,2 mm, pyörteen leveys 11 mm
Pituus Ei
Lukitusmekanismi Ei
Suunnittelija Vesa Nilsson
Valmistaja Kalevala Koru