Kalevala Koru, Made In Helsinki Eira - riipus, pronssi, pieni

Sydämet heilahtelevat Eira -korussa


Siro Kalevala Koru Made in Helsinki Eira -riipus on valmistettu kirkkaasta pronssista. Sievässä korussa on 45 cm pitkä ketju ja pieni, sydäntä muistuttava riipus. Lyhennyslenkin avulla ketjun voi säätää 42 cm pitkäksi. Korun on suunnitellut Vesa Nilsson.Pienissä sydämissä on suuri lupaus. Kaikki alkaa hymystä ja leikistä, toisiaan kohti keinahtelevista sydämistä. Sydämistä, jotka ovat täynnä yllätyksiä ja ihastusta. Muuttuuko ihastus rakkaudeksi? Eira-korut ovat osa Made in Helsinki -korusarjaa, joka juhlistaa yhteisen pääkaupunkimme Maailman muotoilupääkaupunki 2012 -juhlavuotta. Korujen esikuvana on sydänkuvioilla koristeltu rakennus Eiran kaupunginosassa.Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 55,00 €

Special Price 41,25 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6865-1rip
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Väri Pronssi
Materiaali Kirkas Pronssi
Tuoteperhe Kalevala Koru Made in Helsinki Eira
Ketjumalli Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys 10 mm
Pituus Riipuksen korkeus 17 mm, ketjun pituus 45 cm
Lukitusmekanismi Jousirengas
Suunnittelija Vesa Nilsson
Valmistaja Kalevala Koru