Ale

Kalevala Koru, Kuulas -kaulakoru helmillä°

Näyttävä kaulakoru juhlistaa 80-vuotiasta Kalevala Korua


Upea, hopeasta valmistettu Kalevala Koru Kuulas -kaulakoru. Tyylitellyistä, kukkia esittävistä osista valmistetussa kaulakorussa on yhteensä 100 kukkaa kuvastamassa vapaata ja itsenäistä Suomea. 80 kukassa on valkoinen helmi ja nämä helmet kuvaavat Kalevala Korun kahdeksaa vuosikymmentä suomalaisen korumaailman pioneerina ja koko kansan korunvalmistajana.


Poistuu vuoden 2018 aikana valikoimista.


Ikimuistoiset kuulaat yöt, hehkuvien kukkien rykelmät ja aurinkoiset kesäpäivät - korun pelkistetty tulkinta kertoo tästä ajasta. Kirsti Doukasin suunnitteleman korusarjan hurmaavan valkeat kukat kasvavat ja kehittyvät yhdessä muiden kanssa, aivan kuten 80-vuotisjuhlaansa viettävä Kalevala Koru ja 100 vuotta täyttävä Suomi.

Kuulas -kaulakorua on valmistettu rajattu määrä.


Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 2 390,00 €

Special Price 1 195,00 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6968/2kah_OUTLET
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko °-merkityt Outlet-tuotteet ovat varaston viimeisiä ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan varastotilanteen mukaan.
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Kuulas
Ketjumalli Ei
Jalokivet Makeanveden helmi
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Valkoinen
Leveys 11 mm - 21 mm
Pituus Ketju 42/44 cm
Lukitusmekanismi Papukaija
Suunnittelija Kirsti Doukas
Valmistaja Kalevala Koru