Kalevala Koru, Kosmos - riipus turkoosilla

Kalevala Koru Kosmos – Pala maailmankaikkeutta kaulalle.

Antonio Mazzamauron suunnittelema Kalevala Koru Kosmos -kaulakoru on erittäin näyttävä. Kursailemattoman kaulakorun riipuksessa on kolme erikokoista uritettua kiekkoa. Isoimman kiekon keskellä on pyöröhiottu turkoosi. Kirkkaasta pronssista valmistetussa kaulakorussa on papuketju. Ketjun pituus on 45 cm ja sen pituutta voi säätää lyhennysketjun avulla 42 cm pitkäksi.

Taivaankappaleiden on uskottu vaikuttavan kohtaloon, ja niiden asennoista on luettu tulevaa. Kosmos-korujen ympyrät ja spiraalit, täydellisyyden ja äärettömyyden ikivanhat symbolit, kuvastavat meitä ympäröivää päättymätöntä maailmankaikkeutta, jossa taivaankappaleet vaeltavat, kukin omalla radallaan, kukin omaan tahtiinsa. Korujen kirkas pronssi loistaa kuin aurinko lämpimän kullanhehkuisena.

Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.

Kalevala Koru – historiaa ja trendejä

Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.

Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.

Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Varastossa
Tuotenimike
6877riTU
130,00 €
Kalevala

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike6877riTU
Toimitusaika1 viikko
VäriPronssi
MateriaaliKirkas Pronssi
TuoteperheKalevala Kosmos
JalokivetTurkoosi
Timanttien/Jalokivien/Kivien väriTurkoosi
PituusRiipuksen korkeus 94 mm, riipuksen pituus 45 cm
LukitusmekanismiPapukaija
SuunnittelijaAntonio Mazzamauro
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili