Kalevala Koru, Metsän kuninkaan juhlat, Joulukoriste 2018*

Kalevala Koru Joulukoriste 2018 - neljäs osa joulusatuun!


Kalevala Korun joulukoriste on perinne. Joulukoristemallisto täydentyy joka vuosi uudella mallilla. Kalevala Korun joulukoristeet ovat keräilytuotteita, joihin jokaiseen lyödään kyseisen vuoden vuosileima.
Vuoden 2018 joulukoriste jatkaa vuonna 2015 aloitettua, joulusatuun liittyvää mallistoa. Uuden koristeen nimi on "Metsän kuninkaan juhlat" ja sen mukana tulee pieni satu. Pronssisen koristeen keskellä on kohokuviona Metsän kuningas, hirvi. Hirven yläpuolelle kaartuu havunoksat.Metsän kuninkaan juhlat


Puput Isoloikka ja Pikkukäpälä ovat saaneet kutsun Metsän kuninkaan suureen juhlaan. He miettivät, mitä voisivat viedä lahjaksi kuninkaan juhliin. Pitkään pohdittuaan he päättävät keksiä lahjaksi hyvän tarinan. Se olisi lahja kaikille. Jotakin, josta tulisi hyvä mieli.


Juhlailta koittaa ja Metsän kuningas seisoo ison luolan suussa vastaanottamassa vieraita valtavat sarvet lumikiteistä kimallellen. Kuun valo saa ne näyttämään hohtavalta kruunulta.


Puput aloittavat tarinansa hieman arastellen, mutta pääsevät pian vauhtiin. Kaikki nauravat ja Metsän kuningas kiittää heitä sanoen: Paras lahja, minkä voi antaa muille on ilon tuominen.Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.


Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 25,00 €

Special Price 18,75 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 7006_POISTO19
Valmistusmaa
Toimitusaika 1 viikko *-merkityt Poisto-tuotteet poistuvat valikoimista ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan ja Kalevala Korun varastotilanteen mukaan.
Tuoteperhe Kalevala Koru Joulukoriste
Materiaali Pronssi
Väri Pronssi
Leveys 70 mm
Pituus 68 mm
Suunnittelija Marja Ahola
Valmistaja Kalevala Koru