Kalevala Koru, Elämän Roihu - rannekoru

Kalevala Koru Elämän roihu – Eteläpohjalaista rempseyttä korumuodossa!


Kaksipuolinen Kalevala Korun Elämän roihu –rannekoru. Etelä-Pohjanmaan kansallispukuun kuuluvan helavyön helaa muistuttavassa koristeessa on röpeliäinen pinta ja toiselta puolelta löytyy teksti "Live your dream". Ketjuna 60 cm pitkä hopeinen papuketju. Ranteeseen korun pituutta pystyy säätämään ja sitä voi käyttää myös kaulakoruna."Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista". -DuudsonitElämän roihu -korusarja on Duudsonien innoittama ja Kalevala Korun toteuttama.


Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän korun tarkemmat ominaisuudet.


Kalevala Koru – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.


.


 

Saatavuus: Varastossa

170,00 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6911rah
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Elämän roihu
Ketjumalli Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys Ei
Pituus 60 cm
Lukitusmekanismi Papukaija
Suunnittelija Duudsonit
Valmistaja Kalevala Koru