Kalevala Koru, Suden laulu, Joulukoriste 2019*

Kalevala Koru Joulukoriste 2019 - viides osa joulusatuun!

Kalevala Korun joulukoriste on perinne. Joulukoristemallisto täydentyy joka vuosi uudella mallilla. Kalevala Korun joulukoristeet ovat keräilytuotteita, joihin jokaiseen lyödään kyseisen vuoden vuosileima.
Vuoden 2019 joulukoriste jatkaa vuonna 2015 aloitettua, joulusatuun liittyvää mallistoa. Uuden koristeen nimi on "Suden laulu" ja sen mukana tulee pieni satu. Pronssisen koristeen keskellä on kohokuviona kuulle ulvova susi, tähtien ympäröimänä.

Suden laulu

On sydäntalven yö. Pimeää metsää valaisevat vain kuu ja tähdet. Niiden loiste saa pakkashangen lumikiteet välkehtimään kuin tuhannet timantit. Valkean hangen alla on pupu Pikkukäpälän ja Isoloikan suojaisa pesäkolo. Siellä ne uinuvat suloisten poikastensa kanssa. Jostain kaukaa kuuluu suden kaihoisa laulu, kuin tuutulaulu, jonka säveliin pienokaiset nukahtavat joka ilta. Puput sen tietävät ja antavat ohjeeksi meillekin – onnea on nauttia arjen pienistä hetkistä, yhdessäolosta ja luonnon kauneudesta..

Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.

Kalevala Koru suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.

Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Varastossa
Tuotenimike
7022_POISTO2020
25,00 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätietoja
Tuotenimike7022_POISTO2020
Toimitusaika1 viikko *merkityt Poisto-tuotteet ovat varaston viimeisiä ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan varastotilanteen mukaan.
TuoteperheKalevala Koru Joulukoriste
MateriaaliPronssi
VäriPronssi
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili