Kalevala Koru, lahjarasia, Valoisa*

Valoisa -setti lahjarasiassa!


Ihastuttava Kalevala Koru Valoisa nyt lahjasettinä! Settiin kuuluu hopeasta valmistettu, pienempi versio Valoisa -riipuksesta sekä rengasmalliset Valoisa-korvakorut tappikiinnityksellä. Valoisa -sarjan on suunnitellut Tiina Arkko.
Lahjarasia on väritykseltään pirteän pinkki. Musta, samettinen pehmuste korostaa kauniisti hopean hohdetta. Rasian sitoo yhteen kirkkaan vihreä satiininauha.


Lahjarasian mukana saat puhdistusliinan kaupan päälle.


Rajoitettu saatavuus.Valoisa


”Suunnittelemassani korussa kehäkuvio kuvastaa ystävyyden ikuisuutta, joka tuo elämään valoa ja lämpöä. Koru antaa kaikille ystävyksille voimaa ja elämän iloa!” kertoo korumuotoilija Tiina Arkko. Koru muistuttaa ystävyyden tärkeydestä ja kannustaa olemaan myös oman itsensä paras ystävä.Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.


Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 134,00 €

Special Price 100,50 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 6948-lahjarasia_POISTO
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko *-merkityt Poisto-tuotteet poistuvat valikoimista ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan ja Kalevala Korun varastotilanteen mukaan.
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Valoisa
Ketjumalli Papuketju
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys Korvakorujen halkaisija 17 mm.
Pituus Kaulakorun ketju 42/45 cm.
Lukitusmekanismi Jousirengas
Suunnittelija Tiina Arkko
Valmistaja Kalevala Koru