Kalevala Koru, lahjarasia, Taimi, pronssi*

Taimi-setti lahjarasiassa!


Kalevala Korun vuoden 2018 Taimi -lahjasettiin kuuluu pronssinen kaulakoru ja korvakorut. Ihastuttava Taimi -kaulakoru on monikäyttöinen. Siinä on säädettävä 86/94 cm pitkä ketju. Pituutensa ansiosta korun voikin kietoa kaulaan joko yksin- tai kaksinkertaisena tai käyttää vaikkapa moninkertaisena rannekoruna. Sievien Taimi-korvakorujen ilmettä voi myös muunnella, sillä korvakorujen tappi on kiinnitetty toisen silmun taakse. Taimi-sarjan on suunnitellut Elina Makkonen.
Lahjarasia on pirteän pinkki. Musta, samettinen pehmuste korostaa kirkkaan pronssin kullanhohtoisuutta kauniisti. Rasian sitoo yhteen kirkkaan vihreä satiininauha.


Lahjarasian mukana saat puhdistusliinan kaupan päälle.


Rajoitettu saatavuus.Luja tahto on pieni taimi, josta kasvaa jotain suurta.
Karustakin maasta pieni taimi kasvaa kohti korkeuksia, kun sitä lämmittää läheisyydellä, ravitsee rakkaudella, valelee viisauden sanoilla,
ja muistuttaa siitä, mitä valtavaa elämän voimaa se kantaa sisällään.Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 180,00 €

Special Price 135,00 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 7007lahjasetti_POISTO
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko *-merkityt Poisto-tuotteet poistuvat valikoimista ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan ja Kalevala Korun varastotilanteen mukaan.
Väri Pronssi
Materiaali Pronssi
Tuoteperhe Kalevala Koru Taimi
Ketjumalli Ankkuriketju
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys Kaulakorun ketju 2,2 mm. Korvakorut 7mm.
Pituus Kaulakorun pituus 86/94 cm. Korvakorut 17,5 mm.
Lukitusmekanismi Jousirengas
Suunnittelija Elina Makkonen
Valmistaja Kalevala Koru