Kalevala Koru, lahjarasia, Canth*

Canth-setti joulurasiassa!


Upeat Kalevala Koru Canth -korut nyt lahjasettinä. Joulun lahjarasia sisältää hopeasta valmistetun, näyttävän Canth -kaulakorun sekä rengasmaiset korvakorut. Kaulakorussa on 80 cm pitkä ankkuriketju papukaijalukolla, sekä ketjun tilalle vaihdettavissa oleva punainen satiininauha. Korvakoruissa on tappikiinnitys. Canth-sarjan on suunnitellut Kirsti Doukas.
Lahjarasia on väriltään pirteän pinkki. Musta, samettimainen pehmuste korostaa hopeakorun hehkua. Rasian sitoo yhteen kirkkaanvihreä satiininauha.


Lahjarasian mukana saat puhdistusliinan kaupan päälle.


Rajoitettu saatavuus.”Kaikki naiset älkööt_______”
Minna Canth (1844-1897) oli yhteiskunnallinen vaikuttaja ja tasa-arvon edelläkävijä. Kärkevissä kirjoituksissaan hän otti rohkeasti kantaa naisen asemaan ja oikeuksiin. Yksi hänen tunnetuimmista sitaateistaan on ”Kaikki naiset älkööt tehkö käsitöitä”. Mitä Minna Canth sanoisi meille tänään?Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 369,00 €

Special Price 276,75 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 7004-lahjarasia_POISTO
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko *-merkityt Poisto-tuotteet poistuvat valikoimista ja sen vuoksi niillä on rajoitettu saatavuus Malmin Korupajan ja Kalevala Korun varastotilanteen mukaan.
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Canth
Ketjumalli Ankkuriketju
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys Riipus 45 mm. Ketju 2,8 mm. Korvakorut 11 mm.
Pituus Riipus 52 mm. Ketju 45/50 cm tai 80 cm. Korvakorut 18 mm.
Lukitusmekanismi Papukaija
Suunnittelija Kirsti Doukas
Valmistaja Kalevala Koru