Kalevala Koru, Canth-heijastin

Canth juhlistaa merkittävää naista!


Turvaa Suomen pimeään vuodenaikaan. Kirsti Doukasin suunnittelemaan Kalevala Koru Canth -koruun pohjaava, tyylikäs heijastin. Punavalkoinen, pyöreä heijastin on valmistettu Suomessa. Ne täyttävät EU:n henkilösuojaimille asettamat vaatimukset. Heijastimessa on kätevä karabiinilukitus.”Kaikki naiset älkööt_______”
Minna Canth (1844-1897) oli yhteiskunnallinen vaikuttaja ja tasa-arvon edelläkävijä. Kärkevissä kirjoituksissaan hän otti rohkeasti kantaa naisen asemaan ja oikeuksiin. Yksi hänen tunnetuimmista sitaateistaan on ”Kaikki naiset älkööt tehkö käsitöitä”. Mitä Minna Canth sanoisi meille tänään?Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat tuotetiedot.


Kalevala Koru suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 14,90 €

Special Price 11,18 €

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 7004_heijastin
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 1 viikko
Väri Hopea, Punainen, Valkoinen
Materiaali Muovi
Tuoteperhe Kalevala Koru Canth
Ketjumalli Ei
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys 63 mm
Pituus 123 mm
Lukitusmekanismi Papukaija
Suunnittelija Kalevala Koru
Valmistaja Kalevala Koru