Kalevala Koru, Hämäläinen juhlakääty - rannekoru, hopea

Kalevala Koru Hämäläinen juhlakääty - muinaismuistosta nykypäivään!


Katseet keräävä Kalevala Koru Hämäläinen juhlakääty - rannekoru hopeisena. Rannekoru koostuu kuudesta papuketjusta ja se kiinnitetään koukkulukolla. Korussa on turvaketju.Upean käädyn koristeeksi on ikuistettu kaksi pitkäkaulaista lintua, kaiketi riikinkukkoa. Riikinkukkoja pidettiin paratiisin asukkaina, taivaallisen ihanuuden ja kuolemattomuuden vertauskuvina. Lintujen alapuolella on jalallinen elämänveden malja. Korun kaarikehyksen uskotaan olevan kirkkoholvin vertauskuva. Korussa on varhaiskristillisen taiteen paratiisisymboli, jossa paratiisi oli taivasten valtakunta. Korun esikuvana on Janakkalan Kernaalasta löydetty kääty, joka on peräisin 700-800-luvulta.Katso alapuolelta Lisätiedot-lehdeltä korun muut ominaisuudet.


Kalevala Koru – historiaa ja trendejä


Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja. Suomalainen Kalevala Koru on alansa suurin yritys kotimaassaan ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys työllistää noin 140 henkilöä. Kalevala Korun työntekijät ovat alallaan Suomen huippuammattilaisia sekä käsityön että korkean teknologian osaamisessa.


Kotimaisuus on tärkeää Kalevala Korulle. Kalevala Korun tehdas, myynti ja hallinto toimivatkin Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Kalevala Koru vaalii huolella vahvaa tuotemerkkiään.


Kalevala Korun missiona on luoda ihmisille mielihyvää ja iloa niin arkeen kuin juhlaankin.

Saatavuus: Varastossa

325,00 €

* Pakolliset tiedot

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 60 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 218rah
Valmistusmaa Suomi
Toimitusaika 4 viikkoa
Väri Hopea
Materiaali Hopea
Tuoteperhe Kalevala Koru Hämäläinen juhlakääty
Ketjumalli Ei ilmoitettu
Jalokivet Ei
Timanttien/Jalokivien/Kivien väri Ei
Leveys 19 mm
Pituus 19,5 ja 21,5 cm
Lukitusmekanismi Koukku
Suunnittelija Ei
Valmistaja Kalevala Koru