Ale

Garmin, Vivomove Premium Gold Tone Steel- aktiivisuuskello

Kello joka seuraa aktiivisuuttasi!


Garmin Vivomove Premium Gold Tone Steel -aktiivisuuskello on huippu-uutuus, jossa yhdistyy aktiivisuusranneke perinteiseen analogiseen rannekelloon. Garmin Vivomove Premium Gold Tone Steel mallissa on ruskea nahkaranneke, kullanvärinen teräsrunko ja valkoinen kellotaulu. Aktiivisuuskellon rungon leveys on 42mm ja paksuus 12mm. Kellon ranneke on vaihdettavissa ja sen leveys on 20mm. Paino 51 grammaa. Garmin Vivomove Premium Gold Tone Steel kellossa on ajaton ja tyylikäs muotoilu. Pariston kesto on noin 1 vuosi.


Garmin Vivomove Premium Gold Tone Steel aktiivisuuskello seuraa aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden. Se mittaa askeleita ja unta sekä synkronoi tiedot Garmin Connect Mobile palveluun yksityiskohtaisempaa tarkastelua varten. Kellotaulussa on kaksi palkkia. Vasemmanpuolimmainen näyttää edistymistäsi kohti päivittäistä aktiivisuustavoitetta. Oikeanpuolimmainen liikkumispalkki kasvaa 15 minuutin välein, kun olet liikkumatta. Saat nollattua liikkumispalkin kävelemällä muutaman minuutin ajan. Täten kello muistuttaa liikkumaan. 


Tutustu tästä koko Garmin valikoimaamme.


Garmin Vivomove-kellot synkronoituu Garmin Connect mobile -sovellukseen jatkuvasti päivän aikana, kunhan laite on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen. Garmin Connect on maksuton palvelu, joka oppii tuntemaan sinut. Se antaa oppimansa perusteella hyödyllisiä tietoja, joiden avulla kehityt ja päihität eilisen tulokset. Palvelu antaa päivänaikana myös puhelimen kautta liikkeellelähtö kehotuksia, jos olet vielä kaukana päivittäisestä tavoitteestasi. Garmin tuotteille myönnetään 2 vuoden takuu.


 


Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat ominaisuudet.

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 319,00 €

Special Price 223,30 €

Garmin

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 010-01597-21_POISTO
Valmistusmaa
Toimitusaika 1 viikko
Takuu 2 vuotta
Tuoteperhe Garmin Vivomove
Käyttötarkoitus Sportti
Koneisto Paristo
Toiminnot Ei
Rungon materiaali Teräs
Lasi Mineraalilasi
Rungon väri Kulta
Rungon leveys 42mm
Rannekkeen materiaali Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rannekkeen leveys 20 mm
Taulun väri Valkoinen
Taulun halkaisija Ei
Nuppi Vetonuppi
Lukitusmekanismi Solki
Vesitiiveys 50 m
Muuta
Huomautus:
Edellä mainittu vesitiiviys 5 ATM (50 m) ei koske nahkahihnoja. Vältä nahkahihnojen pitkäaikaista altistumista vedelle.

Liitettävyys

Tyylikäs kello seuraa askeleita ja unta ja synkronoituu Garmin Connect™ Mobile -sovelluksen kanssa, jotta näet tilastotiedot yksityiskohtaisesti.

 

Kaiverrusmahdollisuus Ei
Valmistaja Garmin