Garmin, Fenix 5S, Sapphire goldtone/leather- multisportkello


Ensiluokkainen, pienikokoinen multisportkello!


Fenix 5S -kello on suunniteltu kapearanteisille urheilijoille (halk.42mm), mutta sisältää kaikki samat Fenixin tunnetut urheiluominaisuudet. Kullansävyistä Garmin Fenix 5S -multisportkellon kellotaulua kehystää ruostumattomasta teräksestä valmistettu EXO-antenni. Kuori on valmistettu kestävästä komposiitista ja takapohja ruostumattomasta teräksestä. Aina valaistu, tarkka, täysvärinen Garmin Chroma Display-näyttöä suojaa kestävä ja naarmuuntumaton safiirilasi. Fenix 5S hyödyntää tekniikkaa, joka heijastaa ja siirtää valoa samanaikaisesti, mikä parantaa kellon luettavuutta auringonpaisteessa. Kellon mukana tulevat 20mm ruskea mokkanahkainen- ja valkoinen silikoniranneke ovat helposti vaihdettavissa QuickFit tekniikan ansiosta.


Garmin Fenix 5S on täydellinen ammattiurheilijoille sekä seikkailijoille, jotka haluavat saada paljon aikaa ilman lisälaitteita. Kello sopii kaikkiin lajeihin - juoksua, pyöräilyä, uintia, hiihtoa, golfia ja melontalajeja varten on kellossa toimintoja ja erikoisominaisuuksia. Multisportharrastajille Fenix 5S on täydellinen kumppani. Valmiiden suoritusprofiilien avulla tai itse luodulla monilajiprofiililla harjoittelusi jokainen osa huomioidaan. Elevate-rannesykemittaustekniikka, sisäiset suoritusprofiilit, perusnavigointiominaisuudet ja suorituskykymittaukset helpottavat harjoittelun tehon ja edistymisen arviointia. Kellosta löytyy myös aktiivisuudenseurantaominaisuudet, joiden avulla voit seurata, askeleita, matkaa, kalorinkulutusta ja unta.


Ulkoiluanturit, kuten GPS- ja GLONASS-satelliittipaikannus, barometrinen korkeusmittari, kolmiakselinen kompassi ja gyroskooppi auttavat turvallisesti suunnistamaan maastossa kuin maastossa. 


Fenix 5S synkronoi tiedot suoraan Garmin Connect-urheiluyhteisöön Wi-Fi-tuen ansiosta. Pariliitettynä yhteensopivaan laitteeseen saat sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kelloosi. Garmin Connect Mobile-sovelluksilla voit ladata harjotustietojasi automaattisesti Garmin Connect yhteisöön ja jakaa niitä eri yhteisöpalveluissa. Myös reaaliaikainen jäljitys onnistuu sovellusten avulla. Voit myös mukauttaa Fenix 5S kelloa latauksilla Connect IQ-kaupasta. Mm. eri sovelluksilla pääset muuttamaan kellotaulun kuvan persoonaasi sopivaksi, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tiedot nopeasti. 


Pariliitettynä yhteensopivaan sykevyöhön Fenix 5S:llä saat käyttöösi lisää mittaustietoja, kuten stressitason mittauksen, pystysuuntaisen liikehdinnän, pystysuhteen tai maakosketuksen keston ja tasapainon, joiden avulla tehostat juoksuasi.


Tutustu tästä koko Garmin-valikoimaamme.


Katso alapuolelta Lisätiedot-välilehdeltä tämän tuotteen tarkemmat ominaisuudet.

Saatavuus: Varastossa

749,00 €
Garmin

Ilmainen toimitus yli 70,00 euron tilauksille

Ilmainen kaiverrus soveltuvilla tuotteilla

Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää

Teetä sormus, EI ostopakkoa!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenimike 010-01685-13
Valmistusmaa
Toimitusaika 1 viikko
Takuu 2 vuotta
Tuoteperhe Garmin Fenix 5S
Käyttötarkoitus Sportti
Koneisto Akku
Toiminnot Ajanotto, Ajastin, Auringon nousu-/laskuajat, GPS, Herätys, Kalenteri, Kesäaika, Kompassi, Korkeusmittari, Sää
Rungon materiaali Komposiitti, Teräs
Lasi Safiirilasi
Rungon väri Kulta, Valkoinen
Rungon leveys 42mm
Rannekkeen materiaali Nahka, Silikoni
Rannekkeen väri Harmaa, Valkoinen
Rannekkeen leveys 20 mm
Taulun väri Musta
Taulun halkaisija Ei
Nuppi Vetonuppi
Lukitusmekanismi Solki
Vesitiiveys 100 m
Muuta
Yleiset
Näytön tarkkuus: 218 x 218 kuvapistettä
Muisti: 64 Mt
Akun kesto: Älytila-enintään 9 päivää, GPS-/syketila-enintään 14h, UltraTrac-tila-enintään 35h ilman rannesykemittausta
Yleiset kello-ominaisuudet
Aika/päiväys
GPS-aikasynkronointi
Automaattinen kesäaika
Herätyskello
Ajastin
Sekuntikello
Auringonnousu-/laskuajat
Kalenteri
Sää
Musiikin hallinta
Etsi kello-toiminto

Liitettävyys

iPhone, Android, Microsoft

Garmin Connect™ Mobile  

Kaiverrusmahdollisuus Ei
Valmistaja Garmin